StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Шикарна донька Кетрін Зета Джонс вигуляла мамину легендарну сукню

23 квітня 2024, 08:10оновлено 23 квітня, 10:10
960
54-річна володарка премії "Оскар" була напрочуд схожа на свою доньку завдяки.
Дочка Кетрін Зета Джонс вигуляла мамину сукню
Дочка Кетрін Зета Джонс вигуляла мамину сукню / Колаж Главред, фото Instagram/carys.douglas, catherinezetajones

Дочка голівудської акторки Кетрін Зета-Джонс, Керіс Зета-Дуглас, мала такий самий вигляд, як її мама, коли приміряла сукню акторки на свій 21-й день народження.

Як пише Page Six, Керіс поділилася серією фотографій, присвячених цій події. На ній була гламурна рожева сукня-комбінація Ungaro з мереживними вставками і трояндами зверху.

До ефектної сукні вона додала мінімум прикрас і туфлі на підборах з ремінцями, а волосся вклала у вільні кучеряві пасма.

відео дня
Дочка Кетрін Зета Джонс і Майкла Дугласа
Дочка Кетрін Зета Джонс і Майкла Дугласа / Скріншот Instagram/carys.douglas

Сама актриса спочатку одягла рожеву сукню, йдучи червоною доріжкою на церемонії вручення нагород MTV Movie Awards 1999 року, коли вона була номінована, а пізніше виграла нагороду за роль у "Масці Зорро".

Хто така Кетрін Зета Джонс

Кетрін Зета Джонс - британська актриса. Лауреатка премій "Оскар" (2003), BAFTA (2003) і двох Премій Гільдії кіноакторів США. За даними Вікіпедії, з 18 листопада 2000 року Зета-Джонс одружена з актором Майклом Дугласом, з яким вона зустрічалася два роки до їхнього весілля. У подружжя є двоє дітей - син Ділан Майкл Дуглас і дочка Керіс Зета Дуглас.

54-річна володарка премії "Оскар" була напрочуд схожа на свою доньку завдяки такій самій зачісці та срібним туфлям з ремінцями.

Керіс посміхнулася, позуючи для фотографій у сукні, і навіть показала одного з хлопчиків, що цілують її в щоку, коли вона тримала квітку.

Фото мами в цій же сукні можна подивитися тут

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше Періс Гілтон показала обличчя свого сина. Вона часто викладає фото зі своїм малюком, коли проводить з ним час.

Нагадаємо, ранішеВікторія Бекхем розкрила секрет вічної молодості шкіри. Шикарна "перчинка" вдається до вельми екстремальних заходів, щоб зберегти свіжість і тонус обличчя.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти