StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Періс Гілтон уперше показала доньку

20 квітня 2024, 09:50
584
Періс Гілтон уперше показала свою маленьку дівчинку.
Періс Гілтон показала доньку
Періс Гілтон показала доньку / Колаж Главред, фото Instagram/parishilton

Світська левиця і діджей Періс Гілтон, яка нещодавно стала мамою вдруге, опублікувала першу фотографію своєї доньки Лондон через п'ять місяців після її народження.

Як пише Page Six, малятко сиділо на колінах у мами в рожевому вбранні і з таким самим бантом на голові на милих сімейних знімках, опублікованих в Instagram у п'ятницю.

"Представляємо Лондон Мерилін Гілтон-Рим", - підписала Гілтон знімки. "Скільки себе пам'ятаю, я мріяла про доньку на ім'я Лондон".

відео дня

Вона продовжила: "Я так вдячна, що вона тут. Я дійсно дорожу кожним моментом, який проводжу з нею. Разом із Феніксом мої малюки-ангели показали мені любов, про яку я навіть не підозрювала, що вона може бути настільки глибокою, поки я не стала їхньою матір'ю".

Селебріті приголомшила фанатів, коли після Дня Подяки 2023 року вона розповіла, що в них із чоловіком народилася ще одна дитина.

Гілтон оголосила про народження, поділившись в Instagram фотографією, де було зображено дитяче повністю рожеве вбрання з вишитим зверху ім'ям "Лондон". До монохромного вбрання вона також додала пару сонцезахисних окулярів у формі червоних сердечок і плюшевого ведмедика.

"Спасибі за мою дівчинку", - підписала фотографію спадкоємиця готелю.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше Періс Гілтон показала обличчя свого сина. Вона часто викладає фото зі своїм малюком, коли проводить із ним час.

Нагадаємо, раніше маму Періс Гілтон захахалила за незручні фото з сином. Шанувальники зірки вирішили, що світська левиця ніяково тримає малюка, оскільки бере його на руки не дуже часто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти