StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скоцюрблений і без Брежнєвої: як зараз виглядає Костянтин Меладзе

4 жовтня 2023, 16:07
З'явилося перше "живе" фото продюсера за довгий час.
Костянтин Меладзе
Костянтина Меладзе спіймали папараці в Альпах / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic

Музичний продюсер і композитор Костянтин Меладзе наполегливо уникає появи в медіапросторі - він рідко відзначається в соціальних мережах і повністю припинив світське життя з початком повномасштабної війни в Україні.

Про неї артист, втім, продовжує мовчати, на відміну від його дружини - української співачки Віри Брежнєвої. З цієї причини парі з літа минулого року приписують розлучення з розділом майна.

Меладзе грає в мовчанку і ховається від усіх - крім новини про вихід нового треку, про нього мало що відомо. Однак нещодавно папараці помітили його десь в Європі, і зняли нишком на тлі швейцарських Альп.

відео дня

Принаймні росЗМІ, які активно поширюють це фото, стверджують, що в кадрі саме Костянтин - продюсер, згорбившись, курить на терасі і дивиться вдалину. Очевидці повідомляють, що Меладзе відпочивав на самоті - поруч не було ні Віри Брежнєвої, ні Софії Тарасової, з якою йому приписують роман.

Костянтин Меладзе
Костянтина Меладзе спіймали папараці в Альпах / t.me/babkalavka

Раніше стало відомо що Віра Брежнєва та її чоловік, композитор і продюсер Костянтин Меладзе, продають права на свої пісні, написані російською мовою. "Розпродаж" стосується також і хітів дівочого гурту ВІА Гра.

Також Міша Романова, ексучасниця гурту ВІА Гра, розповіла про гучну сварку з Вірою Брежнєвою. Конфлікт стався, коли співачка вже покинула колектив заради сольної кар'єри.

Інші новини про Костянтина Меладзе:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти