StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ірину Білик спіймали за поцілунками з Коляденком

16 вересня 2023, 13:54
530
Колишні чоловік і дружина явно не можуть прожити один без одного.
Ірина Білик, Діма Коляденко
Ірина Білик І Діма Коляденко в обіймах один одного / instagram.com/bilyk_iryna

Українська співачка Ірина Білик вміє дивувати. Так, артистку нещодавно застукали за досить таки відвертими поцілунками з її колишнім чоловіком - Дмитром Коляденком.

На своїй сторінці в Instagram, Білик виклала відео з салону краси, де разом з келихом в руці цілує свого колишнього чоловіка. Вона також зважилася запитати у своїх передплатників, хто на їхню думку повинен цілувати першим: чоловік або жінка.

На відео - гарячий поцілунок "колишніх" - Білик і Коляденко:

відео дня

Тим часом, таке проведення часу колишніх закоханих знову наштовхнуло їх шанувальників на думку про те, що Білик і Коляденко зійшлися і знову разом. Що ж стосується поцілунків, то фоловери Білик відзначили, що не важливо, хто цілує першим. Головне, що б поцілунок був від душі.

Нагадаємо, раніше українська співачка Ірина Білик і хореограф Діма Коляденко під час повномасштабної війни в Україні знову об'єдналися в творчий дует. Пара стала багато часу проводити разом і проявляти ніжні почуття на публіці, чим породжують чутки про їх романтичне возз'єднання.

Раніше також український телеведучий Слава Дьомін розповів, чому народна артистка України, співачка і поет-пісняр Ірина Білик тримає на нього образу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти