StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Онук Ротару, який втік з України, дав інтерв'ю, в якому "забув" про війну

6 грудня 2023, 02:05
Онук Софії Ротару - Анатолій Євдокименко - дав інтерв'ю західному ЗМІ, в якому зовсім не згадав про Україну і про війну, яку розв'язав Путін.
Ротару, онук Ротару
Онук Ротару дав перше інтерв'ю після своєї скандальної втечі / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

29-річний Анатолій Євдокименко, старший онук легендарної співачки Софії Ротару, вперше після своєї скандальної втечі з України дав інтерв'ю нідерландському виданню Numero.

Причому чоловік просторікує про своє становлення як музиканта під псевдонімом SHMN, сім'ї музикантів, які вплинули на розвиток кар'єри і його становлення, проте жодного разу не згадав про своє коріння, про свою Батьківщину — Україну, і вже тим більше ні слова не сказав про війну, яку розв'язала проти українців Росія. Так само як і про свою досить ганебну першую спробу втекти з України до Молдови на човнах (разом з батьком Русланом Євдокименком).

56

Він зазначив, що музика поруч з ним з юнацьких років, тому мистецтво було його способом життя. З дитинства він чув безліч музики, що в юному віці наштовхнуло його на поєднання звуків і створення нових мелодій.

відео дня

Нагадаємо, раніше ЗМІ з'ясували, як Софія Ротару допомогла онукові, музиканту Анатолію Євдокименку, покинути Україну під час повномасштабної війни. Відомо, що його перша спроба втекти провалилася.

Також дружина лідера гурту Скай Олега Собчука Марія оголосила, що розлучається зі співаком через його токсичну поведінку. Жінка звинуватила артиста в систематичному аб'юзі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти