StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З глибоким змістом: Софія Ротару привітала з Днем ЗСУ та з Днем святого Миколая

6 грудня 2023, 11:32
"Хуторянка" показала листівку, від якої стискається серце кожного українця.
Софія Ротару
Софія Ротару на День ЗСУ та День святого Миколая привітала українців / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Сьогодні Україна вперше відзначає в один день два надважливих для кожного громадянина свята - День Збройних сил України та День святого Миколая. І нехай у святого чарівника і покровителя сьогодні просять захисту для українських героїв на фронті і якнайшвидшої перемоги над окупантом, святкова атмосфера і очікування дива невловимо витають в повітрі.

Цим чарам піддалася навіть Софія Ротару, незважаючи на те, що вона виходить на зв'язок з шанувальниками вкрай рідко. Втім, завжди по суті.

Так у своєму блозі в Instagram вона опублікувала вкрай символічну листівку з написом: "Дякуємо за дива! Дякуємо за свята!" Перша подяка була адресована святому Миколаю, друга - героїчним українським воїнам.

відео дня

Таким чином співачка наголосила на необхідності збереження дитячої віри в диво за будь-яких обставин, але й нагадала про ціну, яку щодня наші герої на фронті платять за те, щоб ми могли подарувати своїм дітям свято в теплі та затишку.

Листівка від Ротару
Софія Ротару на День ЗСУ та День святого Миколая привітала українців / instagram.com/sofiarotaru.official

Раніше українська співачка Міка Ньютон повідомила, що вона з чоловіком-американцем повертається в Україну. Поїздка запланована на кінець 2023 року. Артистка планує відвідати столицю та Львів.

Також популярний хореограф Амадор Лопес розповів про останні місяці життя Ніни Матвієнко, з якою перебував у близькій дружбі. Також він зі сльозами переказав свою останню розмову з душею української пісні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти