StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Розшук Залужного і удар по Москві: зірка "Кварталу 95" спародіював Соловйова

2 червня 2023, 19:40
Зірка "95 кварталу" Юрій Великий спародіював пропагандиста Володимира Соловйова і депутата Держдуми РФ генерала Андрія Гурульова.
Великий, Соловйов
Юрій Великий в черговий раз спародіював пропагандиста Соловйова / колаж Главред, фото УНІАН і скріншоти

Відомий комік і артист студії "Квартал 95" Юрій Великий спародіював суперечка російського пропагандиста Володимира Соловйова і депутата Держдуми РФ і генерала окупаційної російської армії Андрія Гурульова.

"Ранок 30 травня в Москві було досить гучним. Подейкують туди прилетіли дрони і їх все збили.️ Мабуть голосно збивали. Природно, Соловйов у своїй студії не міг не прокоментувати цю подію. Особливо коли з ним на зв'язку його великий приятель: депутат та алко-генерал Гурульов", - прокоментував нову пародію гуморист

Пародія дуже актривно набирає перегляди і станом на вечір п'ятниці, 2 червня, вона набрала трохи менше мільйона на YouTube.

Великий, Соловйов
Великий в обличчях показав діалог Соловйова і Гурульова / колаж Главред, фото УНІАН і скріншоти

Дивіться на відео пародію Юрія Великого на пропагандиста Соловйова і генерала ворожої армії Гурульова:

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Юрій Великий записав злу пародію на білоруського диктатора Олександра Лукашенка - з приводу того, що на нього нібито готувався замах.

Великий дав волю своїй фантазії і показав, як Білоруський диктатор хотів ховатися від "України і Польщі під керівництвом НАТО" – причому за шторами у власному кабінеті.

До того російський гуморист Максим Галкін, який не підтримав війну в Україні і напад на мирних жителів і дітей, висміяв пропагандистські ЗМІ, які мало не щодня вигадують нові фейкові новини про артиста.

Зокрема, він навіть створив добірку заголовків, в яких повідомляється про пригоди зірки за кордоном. Інші фейки російських журналістів теж не пройшли повз увагу чоловіка Алли Пугачової.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти