StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Вечірного кварталу" спародіював, як Лукашенко ховався від "замаху України і Польщі"

29 листопада 2022, 17:23
Актор студії "Квартал 95" Юрій Великий зробив пародію на білоруського диктатора Олександра Лукашенка, на якого нібито готувався замах.
Лукашенко, Великий
Олександр Лукашенко та Юрій Великий / скріншот з відео, фото УНІАН

Комік і артист студії "Квартал 95" Юрій Великий записав злу пародію на білоруського диктатора Олександра Лукашенка - з приводу того, що на нього нібито готувався замах. Відповідний ролик був опублікований на офіційному YouTube-каналі актора.

Великий дав волю своїй фантазії і показав, як Білоруський диктатор хотів ховатися від "України і Польщі під керівництвом НАТО" – причому за шторами у власному кабінеті.

"А ти що, не чув? На мене ж готується замах. Україна і Польща під керівництвом розвідки НАТО хочуть мене ліквідувати. І потім звинуватити в цьому Путіна", – розповів "Лукашенко". На питання оператора, хто йому взагалі розповів, про підготовку замаху артист в образі відповів лаконічно: "Путін".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російський гуморист Максим Галкін, який не підтримав війну в Україні і напад на мирних жителів і дітей, висміяв пропагандистські ЗМІ, які мало не щодня вигадують нові фейкові новини про артиста.

Зокрема, він навіть створив добірку заголовків, в яких повідомляється про пригоди зірки за кордоном. Інші фейки російських журналістів теж не пройшли повз увагу чоловіка Алли Пугачової.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти