StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Розумний, начитаний, та є одне але: Юрій Ткач розповів, як ставиться до Володимира Дантеса

8 грудня 2023, 18:00
32039
Владимир Дантес, Юрий Ткач

Гуморист і телеактор Юрій Ткач чесно зізнався, що думає про співака Володимира Дантеса, з яким знімається у шоу "Я люблю Україну" на телеканалі ТЕТ. Уже другий сезон поспіль зіркові капітани зустрічаються на знімальному майданчику великого проєкту для всієї родини. На думку Ткача, Дантес гідний суперник, щоправда, фортуна не завжди на його боці.

"Коли я дізнався, що мій суперник Володимир Дантес, я зрадів. Спарингуватися з ним – це одне задоволення. Вова розумний, начитаний, але постійно програє. Ну що ж зробиш", – з гумором прокоментував Юрій Ткач.

Річ у тому, що фінальний раунд шоу "Я люблю Україну" – це не лише перевірка на знання неньки-України, а й тест на удачу, який "дантесівці" раз за разом провалюють. Співак навіть жартома називає себе "королем мінус 20", адже його команді часто дістаються найнижчі бали на колесі фортуни.

відео дня

"Буває, що всю гру ми програємо, а у фіналі хтось з команди вибиває плюс 50 або плюс 100 балів. І все, і ми на коні. Тому мені здається, що позначку мінус 20 на колесі фортуни вигадали спеціально для Дантеса", – іронічно коментує Юрій Ткач.

Тоді як про ведучу проєкту "Я люблю Україну" Ксенію Мішину гуморист відгукується трепетно й без насмішок. Він запевняє, що вони з Володимиром Дантесом стали для акторки справжньою підтримкою та опорою.

"Ксюшу ми постійно підтримуємо. Вона мила, тендітна, гарна людинка. Це по суті перше шоу, в якому вона ведуча, тож ми з Вовою завжди поруч, ми завжди з нею", – тепло висловився Юрій Ткач.

На чиєму боці опиниться фортуна у новому 9 випуску шоу "Я люблю Україну", дивіться вже в неділю, 10 грудня, о 19:00 на телеканалі ТЕТ. За команду Володимира Дантеса зіграють учасниці попереднього сезону – співачка Анна Трінчер й акторка Інна Приходько, тоді як разом з Юрієм Ткачем свої знання про Україну перевірятимуть гумористка Анастасія Ткаченко та олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв. Не пропустіть захопливу прем’єру на ТЕТ і "прокачуйте" інтелект разом з улюбленими зірками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти