StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російський критик змушує Лайму Вайкуле озвучити позицію щодо України

4 липня 2022, 23:22
Співачка Лайма Вайкуле не коментує війну, яку Росія розв'язала проти України.
ЛАйма_Вайкуле
Лайма Вайкуле-давня подруга Алли Пугачової/ Vokrug.tv

Російський музичний критик Олександр Фадєєв закликає співачку Лайму Вайкуле озвучити свою позицію щодо нападу Росії на Україну.

За даними російського видання Solenka.info, критика зачіпає, що подруга Алли Пугачової досі не засудила дії російської влади, яка вбиває мирне населення України.

Як і інші, Фадєєв тут же став" тикати " співачку, що, мовляв всі свої регалії і успіхи, вона змогла отримати в Росії. Більше того, як і інші, він додав, що Лайма Вайкуле фактично живе на гроші "російських шанувальників, які відвідували її концерти".

відео дня

читайте такожУ Росії не чекають: Галкін Покинув Ізраїль слідом за Аллою Пугачовою

"З боку артистки нечесно ігнорувати ситуацію і діяти згідно популярній фразі: "моя хата скраю, нічого не знаю", - говорить про чесність російський громадянин, Країна якого безбожно бреше на весь світ.

Втім, критик таки десь здогадується, що Лайма Вайкуле, як і будь-яка розумна і розсудлива людина, засуджує війну. Він пояснив, що в 2014 році після анексії Криму в одному з інтерв'ю співачка заявила, що не поїде з гастролями на півострів, оскільки європейцям це заборонено.

Нагадаємо, зовсім скоро Російська пропагандистка Маргарита Симоньян може постати перед судом за позовом про образу честі і гідності. Впливові друзі і шанувальники Алли Пугачової і Максима Галкіна сприйняли її публічні образи сімейного подружжя, як особисту образу, і не мають наміру спускати їй "на гальмах" її наклепницькі зауваження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти