StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російська співачка Валерія раптом розгледіла війну і зробила несподівану заяву

23 вересня 2022, 00:31
Співачка відкрила очі і побачила, що її країна веде війну з мирною Україною.
Валерія
Валерія / Instagram

Російська співачка Валерія, яка підтримує криваву війну Росії в Україні і не раз виступала перед окупантами, раптово прозріла.

Зокрема, співачку засмутила оголошена терористом Путіним часткова мобілізація в Росії. Мабуть, співачка побоюється за долю своїх синів, які можуть приїхати з України в чорних пакетах. Тому співачка різко помітила, що, виявляється, Росія воює і вирішила призупинити свою концертну діяльність.

"З учорашнього дня ми живемо в іншій реальності, і я не можу змусити себе, забувши про все на світі, давати сольні концерти, тому хочу скасувати всі оголошені раніше і не буду поки їх планувати на найближчий час . Хочеться музикою дарувати свято, радість, веселощі, а в сьогоднішніх обставинах, мені здається, це не дуже доречно", - пише вона.

відео дня

Крім того, Валерія сподівається, що "весна 2023 року принесе нам радість, мир і спокій". А ми також не сумніваємося, що так і буде, з перемогою України.

Нагадаємо, раніше дочка російської співачки Валерії, яка підтримує путінський режим, ледь не стала жертвою собак.

Анна Шульгіна зазнала сильного шоку після зустрічі з неадекватними, на її думку, собачниками. Інцидент стався в той час, коли сама Анна гуляла зі своїм домашнім вихованцем.

"На мене з Лізі тільки що два мужика (батько і син, як зрозуміла), злобно сміючись і відпускаючи матні фразочки, спустили бультер'єра і американського стаффордширського тер'єра. Це було їх реакцією на прохання або взяти одну з собак на поводок, або надіти намордники", - поділилася Шульгіна в своєму Telegram-каналі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти