StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Роман Сасанчин продає квартиру в Києві, яку виграв на Голосі країни: що сталося

10 лютого 2022, 22:50
Артист пояснив своє рішення. Однак з ним погодилися далеко не всі шанувальники. Деякі хлопця розкритикували.
Роман Сасанчин
Роман Сасанчин продає квартиру в Києві / instagram.com/sasanchyn_official

Український співак і переможець " Голосу.Діти "і" Голос країни " Роман Сасанчин зробив несподівану для шанувальників заяву.

19-річний виконавець вирішив продати свою квартиру в Києві, яку виграв на "Голосі країни-10".

Варто відзначити, що раніше Роман мав намір переїхати в столицю, але його плани різко змінилися.

відео дня

"Дуже багато часу розмірковував над одним надзвичайно важливим питанням про квартиру, яку ще два роки тому виграв на "Голосі країни 10"! Так, ви багато чули в моїх інтерв'ю, що я хочу туди переїхати і т. д! Але добре подумавши, я все ж вирішив її продати для того, щоб реалізувати ще одну свою мрію, про яку я згодом вам розповім, і купити меншу за розмірами квартиру!"- сказав Сасанчин.

Як виявилося, не всі шанувальники роману підтримали його рішення і написали, що зараз не вигідно продавати квартиру і купувати іншу. Деякі підкреслили, що і вигране житло було дуже маленьким для сім'ї, тому поменше буде ще гірше для трьох осіб.

"Для того, щоб радити, необхідно знати всю ситуацію! Кілька факторів підтверджують правильність рішення роману! 1) для того, щоб зробити ремонт в Києві в двокімнатній квартирі 70 м2, необхідно мінімум 25 тисяч доларів (з технікою і меблями). 2) Для того, щоб розвиватися, Роману терміново потрібно переїхати до Києва! 3) жити на орендованій квартирі зараз не варіант, краще відкладати ці кошти 4) вже підібрали кілька варіантів маленьких двокімнатних квартир з ремонтом, меблями і технікою, натомість на цю без ремонту. Якщо робити ремонт в квартирі поступово, ще й з дитиною маленькою-це дуже незручно і нестерпно! Це постійно відволікає, і часу на те щоб заробляти кошти, розвиватися буде менше! 7) з продажу квартири залишаться гроші, які витратить на творчість", - зазначив Микола Смиковський, до якої Роман звернувся за допомогою в підборі житла.

Роман Сасанчин продає квартиру в Києві, яку виграв на Голосі країни: що сталося

Нагадаємо, за день до Нового 2022 року український співак, переможець проектів Голос.Діти і Голос країни Роман Сасанчин вперше став батьком. Його дружина Іванка подарувала артисту дочку Елізабет.

Пізніше вони охрестили дитину і поділилися яскравими фото з таїнства церемонії, яка пройшла в одній з церков міста Тернопіль. Крім хресних дочки Сасанчина на обряді також були присутні його батьки і друзі пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти