StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Рідний брат зірки "Вороніних" скоїв страшне вбивство

21 квітня 2023, 16:30
3684
Леонід Волков убив і розчленував двох чоловіків, а також спробував замести всі сліди злочину.
Брат віри Вороніної вбив двох людей
Брат віри Вороніної вбив двох людей

У США сталося страшне вбивство, яке скоїв брат російської актриси Катерини Волкової, яка зіграла в російському ситкомі "Вороніни".

Американські ЗМІ повідомляють, що 37-річний Леонід Волков не просто вбив своїх співмешканців, а розчленував їх тіла і намагався знищити всі докази.

Жертви Волкова - 37-річний Павло Векшин і 28-річний Кирило Щукін. За даними окружної прокуратури, Кирило Щукін був поручителем з оренди квартири Волкова в Медфорді, але, дізнавшись, що Волков не вносить платежі, Щукін, як повідомляється, сказав Волкову, що більше не буде виступати поручителем з оренди, в результаті чого Волкова, його дружину і двох дітей виселили.

відео дня

Леонід Волков
Леонід Волков / Скріншот

"Тіла 37-річного Щукіна і 28-річного Векшина були виявлені в гумових баках на складі в Брайтоні в п'ятницю. Обидва вони померли від численних ножових поранень, за версією слідства, а тіло Щукіна знайшли розчленованим", - пише NBC Boston.

За версією слідства, Волков і Щукін зустрілися в орендованій вантажівці U-Haul, за кермом якої перебував Волков, 29 березня. Після цієї розмови Щукіна живим не бачили.

Слідчі заявили, що чоловік, імовірно Волков, був помічений на відеозаписі, коли входив і виходив з будинку жертв на Локаст-стріт в Медфорді в дні, наступні за тими, коли Щукіна і Векшина бачили в останній раз.

Катерина Волкова з братом Леонідом
Катерина Волкова з братом Леонідом / Twitter

Чиновники заявили, що поліція виявила вантажівку U-Haul на складі, де були знайдені тіла жертв. Слідчі вважають, що Волков використовував автомобіль для перевезення речей з квартири потерпілих в сховище.

Під час обвинувачення прокурори заявили, що брат актриси використовував кредитні картки жертв адже вони зафіксували численні транзакції для різних предметів, включаючи дорогу електроніку, куплену в східному Массачусетсі протягом періоду часу, коли вони вже були мертвими. На кадрах відеоспостереження видно, що людина в магазині схожа на людину, що входить і виходить з їх багатоквартирного будинку.

У суді також заявили, що куплені товари, їх чеки, а також мішки для сміття, в яких знаходилися використані засоби для чищення, закривавлені рушники і серветки, предмети для ванної кімнати з квартири жертв, в тому числі закривавлена завіса для душу і килимок, також опинилися на складі.

Прокуратура додала, що переднє пасажирське сидіння вантажівки і пластиковий елемент оздоблення дали позитивний результат на кров.

Сама зірка ситкому Катерина Волкова ніяк не коментує те, що трапилося. Крім того, вона перестала виходити на зв'язок з фоловерами і нічого не публікує в своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше російський актор Георгій Дронов, відомий завдяки ролям у ситкомах Вороніни і Саша + Маша, в інтерв'ю для BalasanyanChannel назвав геноцид українців подвигом російських солдатів.

Рашистський артист пустився в просторові міркування про велич боротьби окупантів за уявну "денацифікацію" України. Він недвозначно схвалив військову політику РФ.

Раніше також стало відомо про те, що 19-річна російська актриса Марія Ільюхіна, яка довгий час знімалася в російському ситкомі "Вороніни", вперше стала мамою. Дівчина опублікувала фото з пологового будинку на своїй сторінці в Instagram, де показала себе і свого новонародженого малюка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти