StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"П'ю, гуляю": Потап зухвало прокоментував свої "зашквари"

16 січня 2024, 11:40
Олексій Потапенко намагається з гумором реагувати на критику громадськості.
Потап
Потап відповів на докір в "зашкварах" / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Український співак і музичний продюсер Потап уважно стежить за музичними подіями в країні. У своєму блозі в Instagram він розповів, кого бачить фаворитом Національного відбору на Євробачення-2024.

Так артист висловив підтримку молодому українському гурту Ziferblat, зазначивши, що конкурсна пісня і стиль колективу припав йому до душі. У лютому музиканти змагатимуться з 10 іншими конкурсантами за право представити Україну на Євробаченні в травні.

Між тим професійна діяльність самого Потапа, так само як і кілька непопулярних рішень продюсера на кшталт регулярних закордонних відряджень, все ще викликають у громадськості негативні почуття. У коментарях до нового посту Потапенко один з підписників залишив йому гнівний коментар: "Олексій Потапенко, ви так зашкварилися, що я навіть не знаю, що вас врятує".

відео дня

Продюсер, який часто вступає в діалог з підписниками, відповів на це зауваження цитатою з української народної пісні: "Сам п’ю, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю". Дотепність артиста не знайшла великої підтримки у читачів.

Потап
Потап відповів на докір у "зашкварах" / instagram.com/realpotap

Раніше Потап таємно покинув Україну - фотографії артиста з аеропорту розлетілися по всій мережі, після чого йому довелося виправдовуватися про цілі свого від'їзду.

Після цього Потап з Іспанії розповів, на якій умові готовий захищати Україну на фронті. При цьому співак у спілкуванні з шанувальниками зазначив, що не шукає для себе, як для артиста, якогось особливого ставлення.

Інші новини про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти