StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путіністка Дана Борисова збільшила своїй 15-річній дочці губи

16 липня 2023, 20:54
У мережі вчинок ведучої розцінили, як неприпустимий по відношенню до доньки Борисової.
Дана Борисова з дочкою Поліною
Дана Борисова накачала губи дочці-підлітку / колаж: Главред, фото: instagram.com/danaborisova_official

Російська телеведуча Дана Борисова побудувала скандальну кар'єру в країні-окупанті. Її нарко- та алкозалежність, а також епатажні висловлювання і витівки вже стали притчею во язицех. І хоч ведуча давно вже "чиста", і намагається вести себе благопристойно, це їй виходить далеко не завжди.

Наприклад, нещодавно на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото своєї єдиної 15-річної доньки Поліни, яка тільки закінчила школу. З легкої руки мами дівчинка "надула" собі губи.

Борисова була вкрай горда результатом - сама вона не раз і не два вдавалася до ін'єкційної косметології та пластичної хірургії. Правда, не в такому юному віці.

відео дня

"Зробили їй нові губки, додали 0,4 гіалуронки", - написала ведуча, і поцікавилася у підписників їх думкою про перетворення Поліни.

Варто відзначити, що вчинок ведучої, як матері, більшість її читачів не підтримало - багато хто був переконаний, що починати колоти губи для збільшення їх обсягу в 15 років все ж занадто рано.

дочка Дани Борисової
Дана Борисова накачала губи дочці-підлітку / instagram.com/danaborisova_official

Раніше пропутінська балерина Анастасія Волочкова, яку підозрюють в алкоголізмі, після кількох "нетверезих" виходів у світ заявила, що прийняла рішення відмовитися від алкоголю.

Також інша російська ведуча-путіністка Лера Кудрявцева вирішила почати кар'єру співачки. Свою першу пісню вона сплагіатила - виконала хіт українського гурту Real O, до якого наприкінці двохтисячних входила Регіна Тодоренко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти