StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова отримала ізраїльське громадянство: опубліковано фото паспорта

29 вересня 2022, 23:47оновлено 30 вересня 2022, 10:45
Співачка виїхала з Росії і швидше за все, насправді, отримала ізраїльське громадянство.
Алла Пугачова
Алла Пугачова / instagram.com/alla_orfey

Російська співачка і Примадонна російської естради Алла Пугачова, яка покинула Росію після свого короткого повернення на батьківщину, отримала ізраїльський паспорт.

Так, у розпорядженні видання "Телеграф" опинилася фотографія ізраїльського паспорта артистки, яка разом з дітьми виїхала з Росії в Ізраїль. Видання повідомляє, що справжність паспорта їм підтвердили джерела серед ізраїльських прикордонників.

Паспорт був виданий в травні 2022 року, вже після вторгнення російських військ на українську територію. Термін дії на один рік до травня 2023 року є звичайною практикою для репатріанта.

відео дня
1664484376-1900.jpg
Фото https://telegraf.com.ua/

Слід зазначити, що чутки про наявність у Пугачової ізраїльського громадянства ходили і раніше, проте підтвердження цього не було.

Галкін став іноагентом в РФ

Російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Незадовго до цього епізоду його дружина Алла Пугачова повернулася на батьківщину. Однією з причин називають нерухомість, якою володіє зоряне сімейство.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти