StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Психоз і все, що витікає": "путіністка" Кудрявцева ниє про своє слабеньке здоров'я

11 листопада 2022, 10:55
Ведуча переживає, аби би всім росіянам пережити жорстоку війну в Україні і залишитися "здоровими".
Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева / modnohod.ru

Російська телеведуча Лера Кудрявцева, яка всіляко підтримує війну Росії в Україні, все частіше і частіше скаржиться на своє здоров'я, що похитнулося. Вона, зокрема, особливо відзначає свій психологічний стан у зв'язку з війною.

Кудрявцева, яку цитує російське видання "Стархіт", відчуває себе останнім часом погано.

"Посттравматичний синдром починається у мене. 3 місяці тому ще ковід 2 рази був. А зараз психоз, невроз і все, що випливає... у мого організму завжди така уповільнена реакція. Якби бігла, била і кричала, такого не було б. Але мовчала, сиділа, не ворушилася", — сумує ведуча, яку, судячи з усього, наздогнала карма через любов до вбивств українців.

відео дня

Вона також побоюється за психічне здоров'я всіх росіян. "Тепер ось пожинаю плоди. Як би нам усім вийти з цієї історії психічно здоровими", - під словом "ситуація" ведуча має на увазі напад російського божевільного президента на мирну і суверенну країну.

Нагадаємо, раніше Кудрявцева висловилася про особливості російського менталітету, завдяки якому, ця нація підтримує вбивства мирних громадян сусідніх країн.

"Захід не врахував наш менталітет. Чим більше нас ненавидять, тим могутніше ми тримаємо один одного за руки і тим сильніше наше згуртування", - хвалиться вікова телеведуча особливостями російського менталітету, маючи на увазі загальний захват росіян з приводу жорстокого військового вторгнення Росії в Україну, злодійства, а також насильству жінок і дітей.

При цьому ведуча підкреслює вигадані якості своїх співвітчизників. "Я так люблю росіян за їх душу, характер, менталітет, доброту, гостинність, співчуття, надійність! Я люблю Росію! І ми переможемо! Буде складно. Але ми переможемо! Крапка", - бреше вона, як і практично всі в Росії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти