StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Захід не врахував наш менталітет": Кудрявцева нагадала всім, як росіян об'єднують вбивства

4 листопада 2022, 11:49
Телеведуча Лера Кудрявцева цинічно і підло бреше про те, що у росіян є людські якості.
Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева / instagram.com/leratv

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева, яка всіляко підтримує війну Росії в Україні, висловилася про особливості російського менталітету, завдяки якому, ця нація підтримує вбивства мирних громадян сусідніх країн.

"Захід не врахував наш менталітет. Чим більше нас ненавидять, тим могутніше ми тримаємо один одного за руки і тим сильніше наше згуртування", - хвалиться вікова телеведуча особливостями російського менталітету, маючи на увазі загальний захват росіян з приводу жорстокого військового вторгнення Росії в Україну, крадіжки, а також ґвалтування жінок і дітей.

При цьому ведуча підкреслює вигадані якості своїх співвітчизників. "Я так люблю росіян за їх душу, характер, менталітет, доброту, гостинність, співчуття, надійність! Я люблю Росію! І ми переможемо! Буде складно. Але ми переможемо! Крапка", - бреше вона, як і практично всі в Росії.

відео дня

Особливим цинізмом вражають характеристики "доброта і співчуття". Саме ці якості росіян повною мірою проявилися в Бучі, Маріуполі та інших містах, де побували окупанти.

Нагадаємо, раніше Кудрявцева, яка підтримує війну Росії в Україні, дивом встигла виїхати з тимчасово окупованого Криму до того, як вранці в суботу, 8 жовтня, стався вибух на Кримському мосту.

Телеведуча, яка" захоплюється мужністю " російських алко-загонів, що вбивають українців, опублікувала відео, як виїжджала з Криму.

"Кримський міст. Це було позавчора. Їхала, знімала і думала "як красиво". Сьогодні підірвали", - засмутилася шанувальниця нападу Росії на Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти