StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Психологиня Наталія Холоденко потрапила в ДТП у Монако

18 лютого 2024, 13:51
357
З поліцейської дільниці вона записала відео, в якому розповіла про те, що сталося.
Наталія Холоденко
Наталія Холоденко розповіла про автомобільну аварію / колаж: Главред, фото: instagram.com/kholodenkon

Популярна українська психологиня Наталія Холоденко з початку повномасштабної війни в Україні живе разом із сином за кордоном. Останнім часом вона осіла в Монако.

У своєму блозі в Instagram психологиня не тільки дає професійні поради, а й розповідає підписникам про своє життя. Так нещодавно стало відомо, що вона потрапила в аварію.

Про це Холоденко розповіла на відео, знятому в одному з поліцейських відділків Монако. В автомобіль, за кермом якого був особистий водій Наталії, "влетів" мотоцикліст. Машина зазнала пошкоджень, але ні психологиня, ні її син не постраждали від зіткнення. Травму, ймовірно, отримав водій мотоцикла, який спровокував ДТП.

відео дня

Незважаючи на всю неприємність ситуації, Наталія Холоденко оцінила її, як пізнавальний досвід. "У нас трапилася ДТП. В нас врізався мотоцикл, розбив мені фари, які я вчора змінила по страховці. Все добре, але це було цікаво", - розповіла вона.

Наталія Холоденко
Наталія Холоденко розповіла про автомобільну аварію / колаж: Главред, фото: instagram.com/kholodenkon

Раніше український співак і воїн Віталій Козловський розповів про важку особисту втрату - пішов з життя його близький друг, який рятував артиста від самотності останні 16 років.

Також стало відомо, що на День усіх закоханих Віктор Павлік сильно образив молоду дружину. Катерина Репяхова поскаржилася на прикладі свята, що чоловік не прислухається до її бажань.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти