StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Протистояння триває: стали відомі подробиці заповіту Алена Делона

6 вересня 2024, 17:17
276
Покійний Делон своєю останньою волею дав чітко зрозуміти, кого з дітей він вважав своїм фаворитом.
Ален Делон
Ален Делон смерть - хто отримає спадок Алена Делона / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У серпні 2024 року у віці 88 років цей світ покинула легенда кінематографа - французький актор Ален Делон. Після себе артист залишив трьох дітей, стосунки з якими за життя у нього складалися дуже непросто.

Майже через місяць після смерті батька спадкоємці Делона отримали поштою його заповіт - документ надіслав їм нотаріус актора. Як повідомляє видання Le Figaro, остання воля Алена Делона описана на чотирьох сторінках.

У документі містяться розпорядження актора щодо долі його рухомого і нерухомого майна. Повідомляється, що рівного розподілу не відбулося.

відео дня

Так 50% спадщини Алена Делона отримає його єдина донька Анушка. Його сини Ентоні та Ален-Фаб'єн (єдиноутробний брат Анушки) можуть претендувати на 25% кожен. У спадкоємців актора є місяць, щоб оскаржити волю покійного батька.

Хто такий Ален Делон?

Ален Фаб'єн Моріс Марсель Делон - французький актор театру і кіно, кінорежисер, сценарист і продюсер.

Найбільшу популярність здобув після фільмів "На яскравому сонці" (1960), "Рокко і його брати" (1960), "Леопард" (1963), "Чорний тюльпан" (1964), номінант на премію "Золотий глобус" у категорії "Найкращий дебютант". Володар премії "Сезар" за найкращу чоловічу роль у картині "Наша історія" (1984). Офіцер ордена Почесного легіону.

Голлівуд - останні новини:

Раніше 68-річного Мела Гібсона папараці "спіймали" з подругою, яка молодша за п'ятьох із його дев'яти дітей, письменницею Розаліндою Росс. Познайомилася пара 10 років тому, коли дівчині було 24 роки.

Також пуерто-риканський співак Рікі Мартін показав рідкісні фото малюків від ексчоловіка. Під час розлучення зі шведсько-сирійським художником Джваном Йосефом опіка над їхніми спільними дітьми була порівну розділена.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти