StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зникла з соцмереж і набрала вагу: Каменських вийшла на зв'язок з шанувальниками

10 лютого 2023, 14:17оновлено 10 лютого 2023, 16:18
Співачка, можливо, важко переносить війну і драму в особистому житті.
Настя Каменських
Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Анастасія Каменських вийшла на зв'язок зі своїми шанувальниками і написала, що за цей час сталося в її житті.

Так, виявилося, що співачка починає повертатися у звичний ритм життя, а також повертати свої ритуали, які вона закинула через хронічний стрес і напад Росії на Україну.

"Привіт, давно не бачилися з вами тут. Не було ресурсу щось викладати. Може, я як-небудь поділюся з вами думками на цю тему. А зараз хочу поступово повертатися і показувати трохи більше своє життя", - написала співачка.

відео дня

Зникла з соцмереж і набрала вагу: Каменських вийшла на зв'язок з шанувальниками

"Як і багато хто зараз, я дуже випала з режиму, набрала зайву вагу. Але зараз намагаюся повертатися до активних занять, це дуже допомагає триматися", - поділилася Каменських.

Зникла з соцмереж і набрала вагу: Каменських вийшла на зв'язок з шанувальниками

Нагадаємо, що сімейне життя української співачки Насті Каменських і музичного продюсера і виконавця Олексія Потапенко знаходиться під пильною увагою шанувальників і преси з 2019 року, коли артисти відкрито заговорили про свої романтичні стосунки і зіграли весілля.

З тих же пір в зоряній парі почали шукати вади - в ЗМІ постійно просочуються чутки про сварки між зірками. Більш гостро це питання постало під час повномасштабної війни в Україні - Потап і Каменських повернулися в країну окремо, і не з'являються разом на публіці. Зникли з соцмереж знаменитостей і спільні романтичні пости.

Поки громадськість гуде про їх розставання, співачка вирішила розставити точки над "і" - у відвертому інтерв'ю для Insider Каменських розповіла, що насправді відбувається між нею і чоловіком.

Крім того, Настя Каменських і її чоловік, відомий продюсер і виконавець Потап, нарешті разом з'явилися на вечірці.

Це стало першою появою пари разом після серпня. До цього, їх не можна було побачити разом ні в інтернеті, ні в реальному житті. Шанувальники пари відзначали сумний і розбитий вигляд Потапа, а також згаслі очі Насті. Відповідним відео на своїй сторінці в Instagram поділилася бізнес-леді і подруга пари Христина Хроновська.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти