StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пропагандисти давляться від жовчі: Панін знявся у весільній сукні та з макіяжем

25 січня 2024, 03:15
Нова роль Олексія Паніна стала поперек горла "святенникам" із країни-окупанта.
Олексій Панін, Зара Александрова
Олексій Панін у весільній сукні розлютив пропагандистів / колаж: Главред, фото: instagram.com/alexeypaninn

Російський актор Олексій Панін оголошений в рф у розшук за засудження війни в Україні, і час від часу стає жертвою недобросовісних пропагандистських журналістів країни-окупанта. Наприклад, нещодавно артиста стали жорстко висміювати за появу в білій весільній сукні та з макіяжем. Мовляв, подивіться, що за бугром із мужика зробили, ганьба західним цінностям.

Країна на болотах свої цінності згадує лише для того, щоб засудити чи принизити інших, а Панін ніколи не заперечував, що має вільні погляди в питаннях кохання. Проте його весільний образ його особистого життя не стосувався.

Актор узяв участь у зйомках промо-ролика для тематичної вечірки. У ньому він зіграв шахрая, який використовував переодягання, щоб вкрасти обручку. Відео Олексій самостійно опублікував на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

За сюжетом головний герой дарує своїй нареченій біля ратуші дорогоцінну каблучку. Коли він піднімає фату, щоб роздивитися щасливе обличчя нареченої, під нею опиняється Панін. Він тікає з прикрасою від невдачливого нареченого і ховається в нічному клубі. Наречений наздоганяє псевдонаречену, відбирає каблучку, і біля барної стійки зустрічає прекрасну кохану.

Варто зазначити, що шанувальники Паніна оцінили його самоіронію і насипали акторові гору компліментів.

Олексій Панін, Зара Александрова
Олексій Панін у весільній сукні розлютив пропагандистів / колаж: Главред, фото: instagram.com/alexeypaninn

Раніше Олексія Паніна оголосили в розшук у РФ, і реакція актора на таку новину явно не збіглася з припущеннями країни-агресора. Насамперед він порадів за Путіна.

Також Олексій Панін засвітився в міцних обіймах Вєрки Сердючки під час концерту артистки в Іспанії. Актор вийшов на сцену у футболці з антипутінським гаслом.

Інші новини про Олексія Паніна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти