Принц Вільям потрапив у гучний скандал через Меган Маркл

2 лютого 2021, 18:57
Висловлювання герцога Кембриджського підняли хвилю обурення і його звинуватили в лицемірстві.
Принц Вільям потрапив у гучний скандал через Меган Маркл
Принца Вільяма звинуватили в лицемірстві / Reuters

Принц Вільям після заяви про расизм у футболі потрапив у скандал.

Як пише видання Insider, герцог Кембриджський розмістив кілька публікацій на своїй сторінці в Twitter, в яких засуджує расистські коментарі на адресу футболістів Челсі і Манчестер Юнайтед.

"Расистські образи, будь то на полі, трибунах або в соцмережах, гідні презирства, і вони повинні припинитися зараз же. Ми всі відповідаємо за створення середовища, в якому такі образи неприпустимі. Я вдячний всім гравцям, вболівальникам, клубам і організаціям, які рішуче засуджують ці зловживання", - написав принц Вільям, який є президентом Футбольної асоціації Англії, на сторінці Кенсінгтонського палацу.

Принц Вільям потрапив у гучний скандал через Меган Маркл

Такі висловлювання герцога Кембриджського підняли хвилю обурення серед підписників і його звинуватили в лицемірстві. Принцу Вільяму нагадали, що свого часу він не став на захист родички – герцогині Сассекської.

читайте такожЗеленська емоційно згадала зустріч з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом

"Я б дійсно хотіла, щоб ви і ваша сім'я були такими ж гучними антирасистами, коли мішенню була герцогиня Сассекська", - прокоментувала запис оглядач і автор CNN Крістен Майнцер.

Принц Вільям потрапив у гучний скандал через Меган Маркл

Меган Маркл з 2016 року змушена була боротися з расизмом в соціальних мережах з тих пір, як почала зустрічатися з принцом Гаррі. На її адресу постійно надходили повідомлення і звинувачення, що обраницею принца стала дівчина змішаної раси. Принц Гаррі став на захист коханої і навіть випустив спеціальне звернення.

Меган Маркл - про що раніше повідомляв Главред:

  • Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл вирішили відмовитися від королівських привілеїв, щоб не залежати від грошей платників податків і родичів ще перед Новим роком 2020.
  • Меган Маркл постійно засмучувало те, що вона була в центрі уваги ЗМІ, які писали багато поганого на її адресу, і роздмухували скандал через її спілкування з батьками.
  • Спочатку Гаррі і Меган поїхали в Канаду, пізніше приїхали в США. Гаррі і Меган уклали договори про співпрацю з Netflix і Spotify, після чого змогли розрахуватися з родичами, які допомагали їм весь цей час фінансово.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти