StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Приїжджай до Києва, будемо разом нацистів шукати": Нікітюк звернулася до Лазарєва

7 червня 2022, 15:11
Артистка потролила Лазарєва, який швидко "перевзувся".
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк звернулася до Лазарєва/ instagram.com/lesia_nikituk/

Українська телеведуча Леся Нікітюк звернулася до російського співака Сергія Лазарєва.

На своїй сторінці в Instagram, Нікітюк процитувала пост Лазарєва, в якому він розповідає про якусь дівчинку Настю, яку "нацисти обстріляли в 2013 році", про те, як він їй допомагає, а також про те, як до бідної дівчинки Насті не може потрапити її мама, так як "ЗСУ постійно обстрілюють школи, лікарні, б'ють по житлових будинках".

"Сергій,а ось у мене людина 600 біженців з Донецької області інше говорять. Може зустрінемося обговоримо? Приїжджай до Києва, будемо разом шукати нацистів Шукати. І є фото Насті? І Контакти цього фонду з Донбасу", - запитує вона Лазарєва, який спочатку опублікував антивоєнний пост, а потім швидко" перевзувся", коли на нього обрушилася хвиля російського хейта, а також стали скасовувати участі в концертах.

відео дня

читайте також"На гуманітарці знайшла ботокс і вколола": Леся Нікітюк виправдалася за губи

Лесі Нікітюк почали відповідати жителі Донецької області, які в шоці від того, що росіяни можуть бути такими безчесними.

"Я не можу це читати. Як так можна. Я з Маріуполя, і це страх. Росія вбила моє місто, моє життя. Як він таке може писати?"- висловилася одна з підписниць української артистки.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк зізналася, що після нападу РФ на Україну стала волонтером і допомагає переселенцям з пошуком житла, поселенням і харчуванням.

В інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону вона розповівши, що вже не відчуває себе людиною з мільйонами передплатників в соцмережах і зіркою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти