StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Придумала оригінальний спосіб: Анджеліна Джолі спеціально розвалила шлюб Пітта і Еністон

10 вересня 2022, 10:15
Голлівудську актрису дійсно можна назвати фатальною жінкою.
Джолі
Джолі / t.me/LeshchenkoS

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі допомогла оприлюднити знамениті фотографії, на яких вона гуляє по пляжу з Бредом Піттом, що стало новиною про їхні стосунки в 2005 році, як стверджує співзасновник журналу Rolling Stone Дженн Веннер.

За інфомації The Daily Mail, Майбутня впливова пара познайомилася на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт" 2004 року, і, за чутками, у них зав'язалися романтичні стосунки після того, як він розлучився з дружиною Дженніфер Еністон у січні 2005 року.

Проте, відносини не були підтверджені, поки пара не була помічена прогулюється по пляжу в Кенії разом в квітні з маленьким сином актриси Меддоксом. Фотографії були опубліковані в журналі Us Weekly в травні 2005 року, і Веннер, який раніше володів журналом, розповів про те, як вони їх отримали, в нових мемуарах Like A Rolling Stone.

відео дня

Згідно з Page Six, журнальний магнат написав: "у нас є фото, у нас є докази, у нас є Всесвітня сенсація, дебют Бранджеліни. Типстером була Анджеліна.

Веннер додав, що фотографу, який робив знімки, повідомили подробиці про те, де зупинилася пара і в який час вони будуть разом гуляти по пляжу.

Придумала оригінальний спосіб: Анджеліна Джолі спеціально розвалила шлюб Пітта і Еністон

Пара намагалася зберегти свій багатообіцяючий роман в таємниці до кінця 2005 року, поки розлучення Бреда з Дженніфер не завершилося в жовтні того ж року.

Вони не оприлюднили свої стосунки до січня 2006 року, коли Анджеліна підтвердила, що пара чекає своєї першої дитини разом.

Анджеліна вже була мамою Меддокса, усиновленого з Камбоджі, і дочки Захари, усиновленої з Ефіопії, і в травні 2006 року у пари народилася дочка Шайло, а в 2007 році усиновлений син Пакс з В'єтнаму, а потім народилися близнюки Нокс і Вів'єн.

За деякими даними, місце зустрічі могла злити сама актриса, щоб прискорити процес розлучення Пітта і Еністон.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Джолі "відчайдушно намагається знайти щось нове" у своїй триваючої сварці з колишнім чоловіком.

У пресу потрапили нові дані зі звіту ФБР у справі Джолі-Пітт. Зокрема, стало відомо, що на думку Джолі, Пітт "збожеволів" з того моменту, як вони сіли на приватний літак, який летів з Ніцци в США зі своїми шістьма дітьми.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти