StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Схопив за голову і тряс": у розлученні Джолі і Пітта спливли нові факти

17 серпня 2022, 16:45
Голлівудські актори, як виявилося, практично билися і сварилися через дітей.
Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі не залишає в спокої спроби покарати по повній екс-чоловіка/ скріншот

За інформацією джерел, близьких до голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, Джолі, яка нещодавно затусила з дочкою на концерті Maneskin, "відчайдушно намагається знайти щось нове" у своїй триваючій сварці з колишнім чоловіком.

За інформацією Page Six, зараз в пресу потрапили нові дані зі звіту ФБР у справі Джолі-Пітт. Зокрема, стало відомо, що на думку Джолі, Пітт "збожеволів" з того моменту, як вони сіли на приватний літак, який летів з Ніцци в США зі своїми шістьма дітьми.

Джолі розповіла, що її тодішній чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, відвів її в туалет, де "схопив її за голову і тряс", а також шарпав за плечі, бо вони посварилися через одного зі своїх дітей.

відео дня

Вона стверджувала, що він чотири рази вдарив кулаком в стелю літака після того, як сказав їй: "Ти псуєш цю сім'ю". Коли діти запитали: "Ти в порядку, мамочко?". Пітт нібито відповів: "Ні, вона не в порядку, вона руйнує цю сім'ю, вона божевільна".

У цей момент один з дітей, чиє ім'я було видалено з доповіді, закричав: "Це не вона, це ти, ти!". Потім Пітт нібито побіг до дитини, але Джолі втримала його, отримавши при цьому травми спини і ліктя.

Вона представила фотографії своїх передбачуваних травм у ФБР для звіту, а також щоденники дітей.

В інший момент під час польоту, згідно з початковим звітом ФБР, Джолі сказала, що Пітт облив її пивом, коли вона намагалася заснути.

В кінці польоту Джолі заявила, що Пітт утримував сім'ю від посадки близько 20 хвилин після того, як вона сказала йому, що везе дітей в готель в Каліфорнії на відпочинок. Вона сказала, що він кричав: "ти не забереш моїх чортових дітей" і штовхнув її.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що син голлівудської актриси Анджеліни Джолі, яка нещодавно приїжджала, щоб підтримати Україну, Доріс вже практично до маминого зростання. Так, Нокс Леон Джолі-Пітт, у якого є також сестра-двійнята, прогулявся з мамою по магазинах. Папараці вдалося сфотографувати маму і сина які поверталися з маркету Gelson's.

Крім того, Бред Пітт на Берлінській прем'єрі здивував і шокував армію своїх фанатів незвичайним вбранням. Актор прийшов на червону доріжку під приціли фотографів у коричневій спідниці. Вона була нижньою частиною костюма, в який входив також піджак з накладними кишенями.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти