StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Зрадника Джигана публічно зганьбили у його улюбленій Росіюшці

23 червня 2024, 14:42
522
Реперу дісталося від його ж колег по цеху в країні-агресорі.
Зрадника Джигана публічно зганьбили у його улюбленій Росіюшці
Зрадників ніде не люблять / Колаж Главреда. Фото: скріншот відео, Інстаграм Джигана

Уродженець Одеси, репер Джиган, який підтримує Путіна, отримав публічний репутаційний "ляпас" від своїх колег по цеху в улюбленій ним країні-агресорці.

В ефірі одного з російських шоу в репера Басти поцікавилися, навіщо той, мовляв, "хейтить" Джигана.

"Питання до Басти: навіщо ти хейтиш Джигана? Адже він і так старається, коле в себе всякі хімії, щоб бути здоровим. Звичайно, позначається на його мізках, але він все одно нормальний мужик", - сказав один із виконавців країни-агресорки.

відео дня

Запитання вочевидь мало на увазі іронічну відповідь на адресу Джигана.

"А я чого його хейчу? Що він - король (неценз., - Главред). Усе. Чого. Самовизнаний. Я не хейчу, до (неценз., - Главред) я ставлюся дуже позитивно. Вибрав жити (неценз., - Главред) - живи. Будь добрим, чуйним, коли хімію", - висловився Баста.

Він потім іронічно підсумував, що ставиться до українського зрадника "дуже позитивно".

Джиган - останні новини на цю тему

Як писав Главред, Джиган проголосував у Дубаї за терориста Путіна.У мережі з'явилося фото, як колишній українець позує зі своєю "силіконовою" дружиною Самойловою з бюлетенями в руках.

До речі, Джигана в Мережі називають підкаблучником своєї російської дружини. Зокрема, на відео потрапила реакція репера на жорсткий пранк жінки, яка висунула претензії, чому він не подарував їй квіти.

Ще у січні 2023 року Джиган подав запит на набуття громадянства Ізраїлю. Тоді в мережу потрапила інформація, що Денис Устименко-Вайнштейн виріс в Одесі. Його батько Олександр Устименко служив моряком на судні далекого плавання. Про матір репера відомо лише те, що за національністю вона єврейка. Прізвище Вайнштейн Джиган взяв через повагу до покійної прабабусі, яка пережила Голокост.

Хто такий Джиган

Джиган (справжнє ім'я - Денис Устименко-Вейнштейн) - реп-виконавець українського походження, народився в Одесі. Джиган одружений з росіянкою і блогеркою Оксаною Самойловою. Він не раз потрапляв до лікарень через зловживання забороненими речовинами.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти