StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ганьба на цілий світ": Фаріон видала порцію критики Jerry Heil і alyona alyona

19 лютого 2024, 00:26
Ірина Фаріон пояснила, за що хейтить дует Яни Шемаєвої та Олени Савраненко.
Ірина Фаріон, Джеррі Хайль, alyona alyona
Ірина Фаріон розповіла, чим їй не подобаються Jerry Heil і alyona alyona / колаж: Главред, фото: instagram.com/thejerryheil, t.me/irynadmytrivna

Колишня народна депутатка від ВО "Свобода" та українська мовознавиця Ірина Фаріон у грубій формі розкритикувала результати Національного відбору на Євробачення-2024 на своїй сторінці у Facebook - через жорстку та соціально неприйнятну критику Jerry Heil та alyona alyona її акаунт у соцмережі видалили.

Проте мовознавиця продовжує невтішно відгукуватися про учасниць Євробачення-2024. У своєму недавньому інтерв'ю на радіо вона розповіла, що саме її не влаштовує в дуеті Jerry Heil і alyona alyona.

Перша претензія Фаріон - псевдоніми Яни Шемаєвої та Олени Савраненко. "Я взагалі не сприймаю тих двох, яких відправили на Евробачення. Я не цікавлюся тим конкурсом, але коли мені лізе в стрічку мого Facebook якась дивна ідентифікація - alyona alyona. А друга, якась взагалі, я не знаю, що це за назва. Що з ними є? Вони гібриди? Вони звідки? Альона приїхала з Саратова? Вона з Тули приїхала? Вона з Петербурга, з Москви, якщо вона Альона? Та це ідентифікатор, власне ім’я - це ідентифікатор. А та звідки приїхала? З Великобританії? З США? Та це ганебисько на цілий світ!" - заявила Ірина Фаріон.

Також їй не подобається, що пісня Jerry Heil і alyona alyona написана двома мовами - англійською та українською. Мовознавиця рішуче не розуміє, навіщо артистки використовують подібний "гібридизм": "Для того, щоб знайти спосіб показати культуру України, то вони співають то українською, то англійською. Що це за гібридизм? Це ви хочете, щоб я дослухалася до протилежної думки, хай вона собі існує. Але існує і моя думка! Мені, доречі, через це знесли Facebook. То це називається демократія?"

До слова, Ірина Фаріон не вважає, що ображає українських артисток, адже вона всього лише "називає правду".

Дивіться відео інтерв'ю Ірини Фаріон про участь Jerry Heil і alyona alyona на Євробаченні-2024:

Раніше зірка "Будиночка на щастя", українська акторка Віталіна Біблів, розповіла, як ставиться до колишньої подруги та колеги - акторки-мовчунки Галини Безрук.

Також український гурт Антитіла виступив проти участі України в Євробаченні-2024. Артисти висловили своє негативне ставлення до надмірних витрат під час повномасштабної війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти