StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Позитив прокоментував роман з колишньою партнеркою по Танцях з зірками Юлією Сахневич

24 травня 2022, 17:25оновлено 24 травня 2022, 18:12
Самотні артисти багато часу проводять разом.
Позитив прокоментував роман з колишньою партнеркою по Танцях з зірками Юлією Сахневич
Позитив та Юлія Сахневич - Завгородній прокоментував роман / instagram.com/juli_sakhnevych

Український співак Олексій 'Позитив' Завгородній з початку повномасштабної війни в Україні займається волонтерством, зокрема є одним із співорганізаторів благодійної акції "Діти-дітям", яка створена для допомоги дітям-біженцям.

У його благодіяннях йому допомагає безліч артистів, зокрема з ним була помічена Юлія Сахневич - танцівниця, хореограф, і колишня партнерка Завгороднього по Танцях з зірками. Артистка також співпрацювала з групою MOZGI та дуетом Время и Стекло.

Ще в 2020 році, коли Сахневич і Завгородній вперше зустрілися на паркеті, як партнери, їм почали приписувати романтичні стосунки. Однак співак тоді був одружений, а чутки не підтвердилися.

відео дня

Втім, зараз і Позитив, і танцівниця вільні, а спільна справа сприяє тому, щоб багато часу проводити разом. Не дивно, що плітки про їхній роман розгорілися з новою силою.

Не змогли обійти це питання увагою в ефірі Ранку з Україною Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч. Вони поцікавилися у Позитива, що ж насправді відбувається у нього з Сахневич. Артист відповів вельми двозначно: "Між нами точно… Ми дуже добре товаришуємо, і вона дійсно тут поруч з нами. Навіть акція "Діти - дітям" проходить за її підтримки, вона багато чого вигадала і допомогла, за що я їй дуже вдячний. Ми дійсно бачимось, ми дійсно поруч… Але крім цього я нічого не казатиму. Думаю, що це не на часі".

читайте такожПоспішай любити: Наталія Могилевська вперше розповіла про нового коханого

Раніше співачка Надя Дорофєєва зізналася в коханні колишньому колезі по дуету Время и Стекло Олексію Завгородньому (Позитив).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти