StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З'явився новий список російських зірок, які засуджують дії Путіна

30 червня 2022, 11:20оновлено 30 червня 2022, 12:15
Артисти не пішли на угоду зі своєю совістю.
Єлизавета Боярська
Єлизавета Боярська засудила дії Росії/ Instagram

Російський політолог Олександр Піменов назвав чергових російських знаменитостей, які виступають проти "спецоперації РФ" на території України і засуджують звірячу війну розв'язану Росією.

Піменов зазначив, що вже досить значний список противників продовжує зростати, повідомляє російське видання "Південний Федеральний".

Так наприклад, Єлизавета Боярська, дочка Михайла Боярського зізналася, що вона "не в захваті від сьогоднішніх успіхів російських військових на українській території". Про які успіхи говорить політолог незрозуміло, але зараз не про це. За його словами, актриса заявила, що їй боляче і страшно від того, що відбувається в містах сусідньої країни.

відео дня

читайте також"День дна в Раші": Гордон показав, як на концерті в РФ артисти провалилися під сцену

Актор Олексій Горбунов, який нещодавно відзначив 60 років, активно виступає зараз на території Європи. При цьому всі зароблені кошти перераховує на утримання ЗСУ. "Варто відзначити, що Горбунов зіграв ролі в десятках фільмах. І радянських, і російських", - волає до совісті політолог.

Політолог також розповів про учасників групи " таргани!". Виконавці назвали Російський напад безпрецедентною подією. Як заявили музиканти,"діям Москви немає виправдань". При цьому музичний колектив відзначив свої концерти в Росії на невизначений термін.

Нагадаємо, раніше Едгард Запашний знову не упустив моменту висловитися про знаменитостей, які критикують Росію та її громадян. Цього разу дресирувальнику не догодив Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка. За словами Запашного, заборону на в'їзд до РФ для Данилка на 50 років потрібно посилити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти