StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап після вечірки з росіянами в Дубаї розповів, що робить в Еміратах

7 листопада 2023, 22:07
Олексій Потапенко засвітився в компанії впливової людини зі світу шоу-бізнесу.
Потап, Олексій Потапенко
Потап пояснив, навіщо приїхав в Дубай / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Музичного продюсера та співака Потапа (Олексій Потапенко) критикують за його занадто часті відрядження за кордон під час повномасштабної війни. На момент початку вторгнення країни-окупанта він перебував в Іспанії, і в Україну не поспішав.

Коли ж він повернувся, його діяльність і пересування по країні і за її межами стали об'єктом для гарячих обговорень. Так нещодавно Потап знову спровокував скандал, коли з'явився на вечірці в одному з ресторанів Дубая, де гуляв в компанії росіян.

Щоб пом'якшити громадський "удар" артист вирішив пояснити, як і навіщо він опинився в Еміратах. Потапенко продовжує наполягати, що його подорожі в першу чергу спрямовані не на відпочинок, а на збір коштів для допомоги Україні та українцям.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram він опублікував фото, на якому позує з Ширазом Хасаном, який, судячи з його профілю в соціальній мережі, є фахівцем з розробки стратегії популярності для селебрітіс. Він стверджує, що співпрацював з Кім Кардашьян, Майлі Сайрус, Періс Хілтон та іншими зірками зі світовим ім'ям. На знімку з Потапом Хасан одягнений у футболку з принтом у формі карти України.

"Підтримуємо нашу країну в усіх куточках світу!" - підписав фотографію Потап.

Потап, Шираз Хасан
Потап пояснив, навіщо приїхав в Дубай / instagram.com/realpotap

Раніше близький друг і колишній колега шоумена Олексій Positiff назвав ім'я жінки, що "зіпсувала" його стосунки з Потапом, які стали поступово розвалюватися ще з часів ковіду.

Також у серпні Потапенко представив нову пісню про війну. Вона вийшла менш провокаційною в порівнянні з його треком про волонтерів, і була присвячена новому поколінню українців.

Інші новини про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти