StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап і Настя Каменських розлучилися: блогер розповів, чому пара не зізнається

26 листопада 2023, 20:01
Чутки про розрив Потапа і NK не були безпідставними, переконаний Адамов.
Потап і Настя Каменських
Артур Адамов - Потап і Настя Каменських скоро оголосять про розлучення / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap, instagram.com/kamenskux

Розлучення Потапа і Насті Каменських стало гарячою темою, ледве зірки офіційно підтвердили, що вони разом, та зіграли весілля в 2019 році. Саме подружжя наполегливі чутки, які з новою силою спалахнули ще минулої зими, заперечують, мовляв їх рідше стали бачити разом тому що зараз не на часі хизуватися особистим щастям.

Проте в українських світських колах всі обговорюють, що Потап і Каменських більше не подружжя. Цю плітку для Люкс.ФМ підтвердив блогер і радіоведучий Артур Адамов.

Він стверджує, що пара роз'їхалася. "Нещодавно я почув у приватній розмові, що Потам і Настя Каменських розлучилися. Він зараз живе за кордоном, а Настя тусується в Україні. З собачкою у лісі гуляє - я бачив в Instagram. Я не можу зрозуміти, чому це вона в Україні. Вони ж разом їхали. Вона дуже швидко повернулася", - зазначив блогер.

Також він розповів, що публічне оголошення про розлучення знаменитостей може відбутися в лічені дні, а в якості причин такого тривалого їх мовчання називає особисті мотиви Каменських. Крім того Адамов зазначив, що довго зберігати секрети пара Потапа і Насті вміє, адже свої стосунки вони приховували віртуозно.

Дивіться коментар Артура Адамова про розлучення Потапа і Насті Каменських:

Раніше українська співачка Ірина Білик розкрила подробиці стосунків з шанувальником, який несподівано зробив їй пропозицію руки і серця під час її концерту. Артистка тепер називає його нареченим.

Також стало відомо, що блогерка-мільйонниця Саша Бо втретє стала мамою. Вона розкрила стать малюка і показала перші знімки з пологового будинку. Крім того Бо розповіла, яке ім'я дала дитині.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти