StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"У нього є всі шанси": Ірина Білик розповіла про побачення з новим нареченим

22 листопада 2023, 17:17
1140
Після "заручин" на концерті стосунки Білик із закоханим фанатом отримали несподівану розв'язку.
Ірина Білик з нареченим Миколою
Ірина Білик розповіла про стосунки чоловіком, який покликав її заміж під час концерту / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna

Українська співачка Ірина Білик нещодавно під час власного концерту отримала пропозицію руки і серця від незнайомця. Про це вона розповіла в соцмережах, і шанувальникам здалося, що артистка всерйоз задумалася, що ж робити з ним далі.

У недавньому інтерв'ю для Мелодія.FM Білик зізналася, що вирішила прийняти обручку і залицяння чоловіка, але почала пара з малого - з побачень. Співачка також розповіла, що нового нареченого звуть Микола, він родом з Тернополя. Там у рішучого залицяльника власна перукарня.

"Ми зараз домовилися спілкуватися… Він дуже приємна людина. Я не відмовляюсь від спілкування, кави. Для сексу – ми незнайомі. Мені ще треба місяць-два з ним розмовляти й пити каву. Довго", - каже артистка і зазначає, що у рішучого Миколи є всі шанси завоювати її серце.

Також Ірина носить обручку - подарунок "нареченого". Прикраса виявилася особливою, адже на ній було зроблено гравіювання. Щирість та таке відчайдушне бажання підкорити її, зворушили Білик.

"Він зробив тут напис. Мені ще потім, через день, моя директорка сказала, що тут написано "Не одинокая я". Я тепер завжди буду її носити. Я вирішила, що якщо я зараз вільна, у мене нікого немає, то нехай у мене буде чоловік, ну хоч один з прихильників! Миколо, мій чоловік і наречений, привіт!" - звернулася до обранця зі студії співачка.

Нагадаємо, Ірина Білик була заміжня 5 разів: за музичним продюсером Юрієм Нікітіним (1990-1998), за моделлю Андрієм Оверчуком (1998-2002), за хореографом Дмитром Коляденком (2003-2006), за танцюристом і хореографом Дмитром Дікусаром (2007-2010) та за фотографом Асланом Ахмадовим (2016-2021).

Дивіться відео, як Ірині Білик зробили пропозицію під час концерту:

Раніше блогер-пліткар Беспалов розповів, що Тіна Кароль розлучилася з бас-гітаристом Антоном Поповим, з яким співачці приписували роман. Зараз чоловік нібито перебрався до країни-агресора.

Також українська співачка Jerry Heil вперше показала свого коханого. Вона привітала бойфренда з річницею, а шанувальники навіть не здогадувалися, що артистка була не самотня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти