StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Після "голої" вечірки глядачі здають квитки на концерти скандальної Лоліти

26 грудня 2023, 15:33
1491
Лоліта вважає, що всьому виною цькування з боку громадських діячів.
Лоліта
Лоліта може залишитися без концертів в РФ / Колаж Главред, фото скріншот, Стархіт

Прийдешні концерти зрадниці України, скандально співачки Лоліти під загрозою зриву.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, глядачі почали здавати квитки.

Зокрема, в підмосковному Чехові вже є випадки повернення квитків на шоу співачки, яке повинно було відбутися в Палаці культури "Дружба". Про це повідомили джерела, близькі до організаторів.

відео дня

Однак сама Лоліта різко заявила, що це все "фейк і цькування". "Це цькування. Погрози надходять директорам різних концертних залів від" громадських діячів", - каже вона.

При цьому зірка підтвердила, що директори залів починають отримувати на електронну пошту листи із загрозою "втрати роботи". Це говорить про те, що концерти таки під загрозою зриву.

"Якщо у них виникне від цього радість на душі — прапор їм по саме древко в руки. Я з тих, хто зайнятий справою, мені ніколи на все це реагувати. Якщо буде щось кричуще - будемо судитися", - погрожує Лоліта.

Відзначимо, раніше сакандальний путініст Філіп Кіркоров, який був одним з учасників скандальної "голої" вечірки у Анастасії Івлєєвої, виправдався за свій вчинок дивним способом - згадав про любов до своєї терористичної Батьківщини.

Нагадаємо, раніше російська блогерка Анастасія Івлєєва скликала вечірку, на яку покликала старих російських зірок і інфлюенсерів. І все б нічого, ось тільки дрес-код вечірки звучав, як "майже голий". Російські зірки, в числі яких була зрадниця Лоліта, скандальний Філіп Кіркоров, "ліберальна" журналістка Ксенія Собчак та інші. До слова, всі вони прийшли одягнені по дрес-коду, що виглядало страшно і безглуздо.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти