StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярна українська акторка хоче піти до ЗСУ

25 квітня 2024, 00:47
1306
Анна Саліванчук знає, яка військова спеціальність їй би підійшла найбільше.
Анна Саливанчук
Анна Саліванчук розповіла, що думає про службу в армії / колаж: Главред, фото: instagram.com/salivanchuk.anna

В Україні немає обов'язкової жіночої мобілізації, але сьогодні дедалі більше жінок приймають доленосне рішення - йти на фронт і захищати країну від окупанта. Над цим серйозним рішенням роздумує і зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук.

Акторка розповіла про це в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок". Вона зізналася, що думка про військову службу досить часто відвідує її.

"Ця думка не покидає мене і досі. Я можу бути нормальним медиком", - каже Саліванчук. Єдине, що відділяє її від остаточного рішення, це відповідальність за двох неповнолітніх дітей.

відео дня

Її сини, 8-річний Гліб і 3-річний Микита, ще надто малі, щоб залишати їх, переконана артистка. Між тим вона була б рада зіграти жінку-військового в кіно після закінчення повномасштабної війни в Україні.

Хто така Анна Саліванчук

Анна Валеріївна Саліванчук - українська актриса театру і кіно. Актриса Київського академічного драматичного театру в Подолі. У 2006 році закінчила Київський національний університет театру, кіно і ТБ ім. І. К. Карпенка-Карого.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Моя улюблена Страшко", український актор Артур Логай, потрапив до лікарні зі струсом мозку. Його "вирубило" сильним ударом у темряві.

Також український співак і тренер проєкту "Голос країни" Артем Пивоваров розповів, як зламав ніс прихильниці на концерті. Вона потрапила під роздачу від артиста і він не став зволікати з вибаченнями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти