StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярна американська актриса Мег Райан здивувала моторошним виглядом

5 травня 2023, 15:18
3676
Мег Райан з'являється на публіці дуже рідко. Цього разу вона шокувала шанувальників зовнішнім виглядом.
Мег Райан
Мег Райан / Скріншот YouTube

Американська комедійна актриса, зірка багатьох голлівудських фільмів Мег Райан шокувала своїм виглядом, вперше за довгий час з'явившись на публіці.

За інформацією The Daily Mail, 61-річна актриса, яку не фотографували з листопада минулого року, здалася неймовірно постарілою і набряклою, коли прийшла підтримати друга Майкла Дж. Фокса на показі його майбутнього документального фільму "Все ще".

Мег, яка довгий час заперечувала будь-які пластичні операції, раніше могла похвалитися більш пухкими губами і шкірою без зморшок, обрамлену її фірмовими світлими локонами. Тепер же, актриса виглядає жертвою невдалої пластичної операції.

Зовнішній вигляд актриси сильно змінився за ці роки, породивши безліч чуток про те, що вона зробила чи не зробила.

Відео про те, як виглядає Мег Райан

"Чесно кажучи, я не звертаю особливої уваги", — сказала вона журналу Porter у 2015 році, коли її запитали про чутки, пов'язані з її пластичною операцією.

"Сьогодні у світі багато ненависті. Так легко судити. Уявіть, що ви ненависник, як нерозумно", - філософськи зауважила вона.

Фото змінилася до невпізнання актриси Мег Райан можна подивитися тут> > >

У 2016 році пластичний хірург Марк Юссеф проаналізував її обличчя для журналу Hollywood Life І сказав, що вважає, що у неї "занадто багато" змін.

"Найочевидніше, що вона зробила, — це якийсь наповнювач або жир на щоці",-сказав він.

"Це, безумовно, занадто багато, тому що яблуко її щоки занадто повне і занадто велике. Коли вона посміхається, весь цей наповнювач рухається вгору і робить її очі меншими.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що 36-річна відома американська актриса Меган Фокс вже деякий час не живе разом зі своїм скандально відомим нареченим Колсоном Бейкером (він же репер Machine Gun Kelly).

Раніше американська актриса і співачка Елісон Портер, яка стала відомою завдяки головній ролі у фільмі "Кучерява Сью" (1991), вийшла заміж за друга дитинства, весілля з яким вважає своєю долею.

Також стала відома ймовірна стать другої дитини співачки Ріанни, яка приголомшила фанатів новиною про вагітність - папараці зловили артистку за покупками для майбутнього малюка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти