StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Співав не він: пісні Майкла Джексона видаляють з музичних платформ

10 липня 2022, 17:24
Співак Майкл Джексон і після смерті опиняється в заголовках ЗМІ.
Майкл Джексон
Майкл Джексон посмертно потрапив у скандал / Скріншот відео

Sony Music, яка управляє правами на пісні Майкла Джексона, вилучила три пісні покійної зірки з потокових сервісів, повідомляє American Songwriter.

Розглянуті пісні "Monster" з участю 50 Cent," Keep Your Head Up "і" Breaking News "з'явилися в посмертному проекті Джексона" Michael " в 2010 році. Як результат, лише сім пісень з 10-трекового альбому тепер доступні на Spotify, Apple Music та YouTube Music.

Представник офіційного сайту Джексона повідомив виданню, що цей крок "не має нічого спільного з їх справжністю".

читайте такожГарячий красень: як зараз виглядає наймолодший син Майкла Джексона

"Слід зазначити, що видалення цих трьох пісень не має нічого спільного з їх автентичністю", - сказав представник. "The Estate і Sony Music вважають, що безперервна розмова про треки відволікає фан-співтовариство і випадкових слухачів Майкла Джексона від того, щоб зосередити свою увагу на тому, що має бути — на легендарному і глибокому музичному каталозі Майкла".

Історія з піснями почалася ще в 2014 році, коли один з фанатів Джексона подав до суду на його сім'ю і представників за нібито підроблене використання голосу виконавця в треках.

У 2018 році суд постановив, що відповідачі точно не знали, чи звучить саме голос Джексона в цих піснях, проте вони не несуть відповідальності за звинуваченнями, висунутими фанатом.

До речі, відео на ці три треки більше не публікуються на офіційному каналі Джексона на YouTube, але як і раніше доступні на фанатських та інших каналах.

Зазначимо, раніше єдина дочка відомого музиканта Майкла Джексона Періс Джексон показавши оголене тіло під час проведення містичного ритуалу. 23-річна дівчина є значущою фігурою в сучасній молодіжній культурі. Вона успішно реалізує себе, як модель, актрису і музиканта.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти