StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Поїздка до Криму": Паш назвала людину, яка "підставила" її з довідкою

1 червня 2022, 09:12
Співачка вже вкотре намагається зрозуміти, як опинилася в окупованому Криму.
Аліна Паш, Євробачення 2022
Аліна Паш, не може зрозуміти, як опинилася в Криму / УНІАН

Українська співачка Аліна Паш, яку дискваліфікували з Нацвідбору на Євробачення через незаконний перетин кордону з Кримом з боку Росії, розкрила, хто зробив для неї фейкову довідку.

Як розповіла вона в інтерв'ю LiRoom, підробкою документа займався її партнер Андрій Іноземцев.

Паш також додала, що здогадувалася, що він може сфальсифікувати підтвердження того, що вона потрапила на півострів з боку України.

відео дня

читайте такожХто міг би стати ведучим Євробачення-2023 в Україні: Остапчук назвав імена колег

Артистка зізналася, що коли "Суспільне" вимагало від неї документ, що підтверджує законність перетину Кримського кордону, вона була зайнята підготовкою номера, а тому дозволила партнеру розібратися з наданням довідки.

"Я дала добро Андрію це питання вирішити. Десь я розуміла, що він може бути вирішений не зовсім чесним способом, але жага поділитися з українцями цією піснею в такий напружений для країни момент давала рішучості йти далі. Довідка - це спроба Андрія врятувати мене " - поділилася вона.

Аліна Паш запевнила, що повністю визнає свою провину у фальсифікації, адже сама погодила "цей крок".

Вона також визнала, що до кінця не була впевнена, що потрапила до Криму з Херсонської області, а не з Росії, тому шукала будь-які згадки про це, проте не знайшла. За словами зірки, вона багато подорожувала і забула, як саме потрапила на окуповану Росією територію.

"Я йшла напролом, сліпо сподіваючись, що не порушила правила конкурсу і в'їжджала на територію Криму правильно. Ніхто не міг дати мені чіткої відповіді як ми туди потрапили, тому що було кілька груп: хто їхав, хто летів. Я шукала хоч якісь квитки, імейли, будь-яке підтвердження", - розповіла артистка.

Через те, що ні в її паспортах, ні на інших документах не було жодної позначки про те, як співачка опинилася в Криму, а ДПСУ не надала відповіді вчасно, було прийнято рішення підробити довідку.

"Звичайно, був той пост в Facebook зі скаргою на Аерофлот, і десь в глибині душі я розуміла, що є шанс, що я все ж влітала. Я ні в якому разі не хотіла дати який-небудь хід, який міг би легалізувати окупацію Криму", – пояснила знаменитість.

Нагадаємо, раніше переможниця національного відбору Євробачення - 2022 Аліна Паш, яку дискваліфікували через незаконний перетин Кримського кордону з боку РФ, розповіла про те, що виступала в окупованому Криму не як сольна виконавиця, а як бек-вокалістка знаменитої української співачки Ірини Білик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти