StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Підтримує Україну і не вибачилася на колінах: журналістка РФ звинуватила Лободу в біполярному розладі

7 червня 2022, 23:23оновлено 27 жовтня 2023, 16:34
Співачку ніяк не залишать у спокої в Росії.
Світлана Лобода
Світлана Лобода просто підтримала свою країну. Фото соцмережі

Російська журналістка Олена Жигалова, яка раз у раз "викриває" всіх підряд відреагувала на скасування концерту Світлани Лободи, яка підтримала Україну у війні з Росією, у Владивостоці.

За інформацією російських ЗМІ, концерт Лободи у Владивостоці був скасований з невідомої причини. Пропагандистськими ЗМІ повідомлялося, що співачка нібито збиралася вибачитися перед росіянами за свої слова про війну і геноцид українського народу в Україні, однак цьому було не судилося статися. Жигалова, яка сама, можливо, страждає від численних психічних розладів і знає їх прояви, вважає, що виною тому стали біполярний розлад Лободи і дії її команди.

За словами журналістки, що несе маячню, під час виступу українська співачка повинна була вибачитися перед російською аудиторією за свою патріотичну і проукраїнську позицію в цинічному нападі Росії.

відео дня

читайте також"Переходимо на підніжний корм": зарослий Агутін здивував несподіваним визнанням

"Чесно скажу, я не знаю, правда це чи ні, але в світлі всіх останніх подій і ось цієї постійно мінливої позиції Свєти у мене зміцнилася думка, що навколо Світлани Лободи просто багато різних порадників. Та ще й з біполяркою, які постійно тягнуть її в різні боки. То випусти пісню, то заборони її Російській аудиторії, то вибачся, то покайся", - заявила дивна Жигалова.

Нагадаємо, раніше та ж журналістка звинуватила російського співака Леоніда Агутіна в численних зрадах своїй дружині. Схоже, що "всюдисуще око" Жигалова встигає стежити як за російськими зірками, так і за українськими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти