Подався у квадробери: ведучий "Холостяка" показався в костюмі кота

22 жовтня 2024, 19:34
597
Григорій Решетнік поділився власним досвідом у модному тренді.
Григорій Решетник
Григорій Решетнік новини - Григорій Решетнік поділився архівним фото в образі кота / колаж: Главред, фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Український ведучий Григорій Решетнік вирішив не відставати від молодіжних трендів, та заглибився в модний нині квадробінг - течію, за якої молоді люди надягають маски тварин, копіюють їхні повадки та пересуваються на чотирьох.

Дізнавшись про це популярне явище, шоумен знайшов свою версію його походження. Так Решетнік у своєму блозі в Instagram повідомив, що до появи квадробінгу доклав руку (або лапку) ще 2000 року.

Він опублікував свій знімок із виступу - на сцені ведучий красувався в яскравому костюмі кота: цей образ він приміряв і в школі, і в університеті. З цього Решетнік зробив жартівливий висновок, що в дитинстві та юності дуже багато людей пережили "фазу" квадробінгу, хоч самі й не замислювалися про це.

відео дня

"Знайомтесь - Квадробер Григорій. В далекому 2000 році в Миколаєві я заснував тоді цей тренд :) А потім ще в університеті закріпив його - на першому курсі ми перетворювались та імітували різних тварин. Переконаний, що й ви в дитинстві були квадроберами… пригадайте просто :)", - пожартував ведучий.

Цю тему в коментарях стали жваво обговорювати підписники Григорія Решетніка: хтось згадував своє дитинство, а хтось висловлював думку про модний молодіжний тренд.

Григорій Решетник
Григорій Решетнік новини - Григорій Решетнік поділився архівним фото в образі кота / instagram.com/grisha_reshetnik

Хто такий Григорій Решетнік?

Решетнік Григорій Іванович - український телеведучий, актор, режисер, диктор, шоумен, громадський діяч. Відомий ведучий шоу "Холостяк", "Холостячка" та "Неймовірна правда про зірок". Одружений із Христиною Решетнік та мають трьох синів, пише Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Melovin несподівано натякнув на заручини - він уперше показав обраницю, якій підніс незвичну каблучку. Вона, до слова, відповіла Меловіну згодою.

Також колега Лесі Нікітюк по шоу "Хто зверху?", ведучий і блогер Богдан Шелудяк, розкрив, як стосунки з молодим військовим Дмитром Бабчуком змінили її.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти