StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"По-жорсткому": популярний український актор розкрив подробиці вбивства батька

17 вересня 2023, 14:51
2794
Сергій Стрельников поділився болючими спогадами з дитинства.
Сергій Стрельников з батьками
Сергій Стрельников розповів, як помер його батько / колаж: Главред, фото: instagram.com/sergiystrelnikov

Український актор, зірка фільму "Довбуш" Сергій Стрельников втратив батька у віці 11 років. З тих пір артист зберігає про нього теплі спогади, проте розповідає про нього рідко.

В інтерв'ю для Аліни Доротюк Стрельников вперше розповів історію, що холодить душу, про те, як помер його батько. Це сталося в 1993 році. За словами Сергія, його тато зв'язався з поганою компанією, за що був жорстоко убитий.

"Його вбили. Забили до смерті і засунули під лід в наш Ставищанський ставок в ополонку і там під льодом його знайшли… 90-ті, прям по-жорсткому. Він товаришував з якимись там бандосами, він був спортивною людиною, спортзали, водив якісь знайомства, він допомагав там… Я не знаю всіх цих речей, але по результату діла не було. Хто це, так все воно затихнуло. Наскільки я знаю, люди, які це зробили, вже на тому світі", - повідомив Стрельников.

відео дня

Актор зазначив, що його батько був "класним мужиком", проте зараз, в глибині душі, він радіє, що тато не дожив до нашого часу, до війни в Україні.

"Він був добрим, він був сильним, був гарним чоловіком. Його поважали, він лікував людей, займався спортом, писав картини, писав вірші. Він був класним мужиком. Якщо відверто, я радий, що він не дожив до всього цього жахіття. Тому що я б не хотів щоб його це мучило. Я знаю, що він би став на бік України, я в цьому впевнений. Але людині б то боліло, тому що він був чистим росіянином", - поділився Сергій Стрельников.

Раніше Леся Нікітюк показала, як мало не загинула на зйомках шоу. Через костюм під час зйомок " Хто зверху?" ведуча могла піти життя прямо на майданчику.

Також блогер Машуковський зробив пропозицію своєму коханому. Після камінг-ауту він зазначав, що готовий до сімейного життя, пізніше - показав свого обранця фанатам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти