StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Погано з 1989 року": запухла Тетяна Овсієнко зізналася, чому має такий вигляд

22 квітня 2024, 02:30
4076
57-річна співачка-зрадниця з Києва жахнула фанатів невпізнанним зовнішнім виглядом.
Тетяна Овсієнко
Тетяна Овсієнко зараз - чому попливло обличчя Тані Овсієнко / колаж: Главред, фото: vk.com, t.me/samye_slyvky

Співачку-путіністку Тетяну Овсієнко, яка народилася в Києві, але підтримує війну в Україні, висміяли в соціальних мережах за зовнішній вигляд. На свіжих знімках обличчя артистки одутле і вкрите зморшками.

Ці фотографії спровокували чутки про те, що Овсієнко зловживає алкоголем. Мовляв, саме ця звичка в сукупності з непростими стосунками зі співмешканцем-аб'юзером і невдалими філерами і призвела до того, що співачку практично неможливо впізнати.

Сама співачка обурена цими чутками. Вона виступила на російському ток-шоу, в якому заявила, що погано виглядає через давні проблеми зі здоров'ям, а алкоголь тут ні до чого.

відео дня

"Нісенітниця! У мене проблеми з хребтом, це давня тема. Зі спиною у мене погано з 1989 року. По-моєму, про це не раз говорили. Просто потрібно берегти себе, більше ходити в тренажерний зал. А я, буває, ледарка", - стверджує путіністка Овсієнко.

Хто така Тетяна Овсієнко?

Тетяна Овсієнко - радянська і російська співачка, колишня учасниця гурту Міраж (виступала під фонограму, записану М. Суханкіною). За національністю - українка, народилася в Києві. Внесена до бази "Миротворця" за свідоме багаторазове порушення державного кордону України, а також за незаконну гастрольну діяльність на території окупованого Росією Криму.

Останні зіркові новини:

Раніше пропагандистка Маргарита Симоньян злила зрадницю Любов Успенську і розповіла, як співачка-путіністка допомагає російським окупантам вбивати українців.

Також стало відомо, що клоуна-путініста Юрія Куклачева після обширного інфаркту різали по живому. Йому стало погано на власному ювілейному концерті, а на операційному столі у кремлівського блазня зупинилося серце.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти