StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пікалов розсмішив старою історією, як Зеленський вітав його з днем народження

31 січня 2023, 18:38
Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов згадав, як колись його вітав з Днем народження президент України Володимир Зеленський.
Зеленський, Пікалов
Пікалов розсмішив старою історією, як Зеленський вітав його з днем народження / колаж фото УНІАН

Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов згадав кумедну історію про те, як його колись вітав з днем народження (який у нього 30 січня) тодішній начальник Володимир Зеленський - нині президент України. Розповів він її в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

За словами гумориста, тоді Зеленський дзвонив йому з телефону дружини Олени. Оскільки, мабуть, вона нагадувала йому про іменинника і контролювала, щоб чоловік не забув його привітати.

На друга, який міг забути про день народження, Пікалов не ображається. Каже, що той завжди був дуже зайнятою і відповідальною людиною.

"Володимир Олександрович завжди у нас був зайнятою людиною. Керівник. Хоча ми були на одному поверсі, до кабінету можна було докинути мандарином. Але це було так: дивлюся, дзвонить Лєнчик (перша леді Олена Зеленська – Главред). Я беру трубку, а звідти Володимир Олександрович: "Саня, привіт! З днем народження!" Це ж як було? - "На, подзвони Пікалову, у нього сьогодні день народження", – розповів Пікалов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Юрій Великий записав злу пародію на білоруського диктатора Олександра Лукашенка - з приводу того, що на нього нібито готувався замах.

Великий дав волю своїй фантазії і показав, як Білоруський диктатор хотів ховатися від "України і Польщі під керівництвом НАТО" – причому за шторами у власному кабінеті.

До того російський гуморист Максим Галкін, який не підтримав війну в Україні і напад на мирних жителів і дітей, висміяв пропагандистські ЗМІ, які мало не щодня вигадують нові фейкові новини про артиста.

Зокрема, він навіть створив добірку заголовків, в яких повідомляється про пригоди зірки за кордоном. Інші фейки російських журналістів теж не пройшли повз увагу чоловіка Алли Пугачової.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти