StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Співачка Земфіра стала іноагентом в Росії

10 лютого 2023, 20:52
Співачка поповнила список артистів, які безстрашно засуджують вторгнення Росії в Україну.
Земфіра, Росія
Земфіра, Росія / Колаж фото УНІАН і https://ua.depositphotos.com/

Міністерство юстиції терористичної Росії, яка веде жорстоку війну проти України, поповнило список "іноземних агентів", включивши в нього вісім осіб, в тому числі співачку Земфіру.

До реєстру "іноагентів" потрапили також політик Дмитро Гудков, політолог Аббас Галлямов, ЛГБТ-активістка Олександра Казанцева, голова Фонду "Насильству.н " (також внесений до реєстру "іноагентів"), Ганна Рівіна, журналіст Сергій Асланян, електоральний аналітик Сергій Шпількін, а також активістка з Владивостока Тетяна Назамбаєва, пише Бі-Бі-Сі.

Згідно з прес-релізом мін'юсту, Земфіра "відкрито виступала на підтримку України, здійснюючи концертну діяльність в недружніх країнах із закликами проти спеціальної військової операції, отримувала підтримку від іноземних джерел".

відео дня

Нагадаємо, легендарна російська співачка Земфіра, яка засудила путінський режим і вторгнення Росії в Україну, ще раз виступила з антивоєнною промовою на своєму концерті-цього разу в Лондоні. Про це на своєму Telegram-каналі написав російський журналіст і опозиціонер Роман Супер.

"Я хочу висловити підтримку Україні. Я розумію, що я більше ніколи не зіграю в Україні. Але я дуже добре пам'ятаю ці концерти. Харків, Дніпро, Київ, Донецьк, моя улюблена Одеса. Я це чудово пам'ятаю. І, звичайно, цього у мене ніхто не відніме, це назавжди зі мною. Назавжди, але разом з тим мені дуже шкода Росію. Я дуже люблю мою Росію. Я неодноразово проїхала її вздовж і впоперек. Я бачила світлі обличчя на своїх концертах. І це теж завжди буде зі мною", - сказала вона.

У своїй промові виконавиця згадала українські міста, в яких раніше виступала. І з сумом в голосі сказала - швидше за все, вона більше там ніколи не побуває.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти