StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Анна Трінчер показала синці по всьому тілу та назвала свого кривдника

19 вересня 2023, 22:40
Останнім часом співачці дуже не щастить.
Анна Трінчер
Анна Трінчер в синцях розповіла, хто її "побив" / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка Анна Трінчер жахнула шанувальників кадрами свого побитого тіла. На сторінці артистки в Instagram з'явилися фото, на яких вона демонструє забиття на руках і ногах.

"Блін... Це треш", - описала свій стан Анна. Знервовані фанати злякалися ще більше, коли Трінчер повідомила, звідки взялися синці.

Співачка написала, що її побили. Після шокуючої новини вона на деякий час перестала з'являтися в онлайні, проте все ж пообіцяла повідомити подробиці.

Виявилося, що Анна Трінчер стала жертвою гравітації і мокрої підлоги: під час зйомок кліпу на її новий трек "Очі" співачка, яка останнім часом скаржиться на перевтому і погане самопочуття, втратила рівновагу і впала на підлогу.

Анна Трінчер
Анна Трінчер в синцях розповіла, хто її "побив" / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

"Мене побила підлога. Саме так я вважаю, і на цьому відеодоказі видно, як вона підступно підковзнула мою туфлю. Жартую… 16 годин зйомок, 0 годин сну, 7655677 пігулок через погане самопочуття, і приблизно стільки ж нереальних кадрів для кліпу", - написала артистка.

Дивіться відео падіння Анни Трінчер на зйомках:

Раніше хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова повідомила, що йде на серйозну операцію. Хірургічне втручання артистка планує через незадоволеність своїм тілом.

Також українська співачка і ведуча Анна Буткевич розповіла про зустріч з Аллою Пугачовою в Юрмалі. Артистка поділилася враженнями від особистого спілкування з Примадонною.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти