StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Співак-відлюдник Андрій Губін показав свій будинок

27 квітня 2023, 22:34оновлено 27 квітня 2023, 23:09
Андрія Губіна сильно дратують звуки: вони заважають йому творити.
Андрій Губін
Андрій Губін / Скріншот

Російському телеведучому Андрію Малахову вдалося умовити на спілкування іншого російського співака-відлюдника, хворого Андрія Губіна. Губін багато років веде самітницький спосіб життя. Він не з'являється на публіці, не дає інтерв'ю, а під час випадкових вилазок на публіку поводиться дивно.

Губін вже багато років він бореться з важкою недугою: йому важко рухатися, говорити, хвороба зіпсувала навіть на його миловидну зовнішність, пише пропагандистське видання Стархіт. "Щоб трохи відпочити він знімає дачі за містом. Так, останній місяць він живе на Істрі в шикарному особняку, куди пустив знімальну команду програми "Малахов", - пише ЗМІ.

Андрій Губін та Андрій Малахов
Андрій Губін та Андрій Малахов / Стархіт

Телеведучому Губін розповів, що його дуже сильно дратують гучні звуки, які він чує в своїй московській квартирі. Навіть ліфт, і той викликає сильне роздратування. "Там у нього музичні інструменти і все те, що потрібно для комфортного написання композицій. Пише Андрій багато і охоче, каже, що скучив за створенням пісень і тепер втамовує творчий голод", - повідомило видання.

відео дня

Малахов довго вмовляв 49-річного артиста відправитися у великий гастрольний тур, але для Губіна це категорично неприйнятно. Мовляв, навіть за мільйон доларів він не погодиться на таку авантюру.

Андрій Губін
Андрій Губін / Стархіт

Нагадаємо, раніше Андрій Губін з'явився в ЗМІ і розповів про свій стан. Він також додав, що збирається виїжджати з Росії. Втім, російські ЗМІ у своєму репертуарі, пояснили рішення співака прогресуванням неврологічного захворювання.

Ще в "нульових" лікарі поставили Андрію Губіну діагноз - лівостороння прозопалгія. Це неврологічна аномалія, через яку пацієнта мучать болі по всьому тілу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти