StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Перфектна красуня": Ольга Сумська показала натуральну красу без гриму

10 липня 2023, 22:24
480
56-річна Сумська в будь-якому стані і образі вміє зберегти дивовижний магнетизм, який так цінують глядачі.
Ольга Сумська
Ольга Сумська без макіяжу - акторка показала свіже фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgasumska

Українська акторка і Народна артистка України Ольга Сумська разом з театральною трупою вирушила давати виставу до Харкова. Місто, яке сильно постраждало від обстрілів країни-окупанта, знову і знову вражає Сумську.

Після виступу на своїй сторінці в Instagram вона показала чесне фото, на яке може зважитися далеко не кожна акторка - без ретуші і навіть без сценічного макіяжу.

"Новий день…Лишається надія… І віра…Що все буде добре! Вчора знову були у Харкові… Всі ці емоції в моїй душі... Тримаємося!" - поділилася своїми сумними, але світлими думками Сумська.

відео дня

У коментарях до знімка шанувальники акторки відзначають - навіть сумною Ольга зуміла зберегти красу, свіжість і харизму, яка робить її народною улюбленицею.

Багато людей вирішило підтримати Сумську добрими словами і компліментами: "Наша Україночка! Любимо, пишаємось, поважаємо", "Наша мила красуня! Сильна Ураїнська жінка", "Ви чарівна ЗАВЖДИ!", "Моя Ви гарна дівчино! Все буде УКРАЇНА", "Олечко, ви неймовірна красуня", "Така крута! Така розкішна! Така рідна".

Ольга Сумська
Ольга Сумська без макіяжу - акторка показала свіже фото / instagram.com/olgasumska

Раніше молодша донька Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив Російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти