StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Міф був тільки в піснях": режисер жорстко висловився про Олега Винника

9 січня 2024, 18:26
Режисер Олег Боднарчук висловився про кар'єру Олега Винника в Україні і припустив, чи вийде йому повернутися на сцену.
Боднарчук, Винник
Режисер Боднарчук також упевнений, що Олег Винник більше не повернеться на українську попсцену / колаж Главред, фото УНІАН

Відомий український режисер і продюсер Олег Боднарчук припустив, що у попспівака Олега Винника був добре продуманий сценічний образ, який створила його продюсерська команда. А після розірвання їхньої співпраці, сказав Боднарчук в інтерв'ю порталу "Обозрєватєль" кар'єра Винника логічно пішла на спад ‒ адже він показав аудиторії свій реальний вигляд.

"Я вважаю, що аудиторія цього артиста була з ним дуже поверхнево знайома. Останнє і, здається, єдине його інтерв'ю яскраво представило цю людину глядачам. Я для себе зрозумів, що у нього був класний продюсер, при якому ніяких інтерв'ю в Олега не було. І міф про розсудливого, доброго, щедрого, ніжного і сильного чоловіка існував тільки в його піснях. Міф розсіявся", - вважає режисер.

Боднарчук також упевнений, що Олег Винник більше не повернеться на українську попсцену. За словами режисера, аудиторія співака під час повномасштабної війни змінилася, а ось він залишився незмінним.

відео дня

"Олег все про себе розповів, причому він напевно вважає, що це був апофеоз щирості, відвертості і краси людської душі. Однак стало ясно, що Винник залишився в довоєнній реальності, а його аудиторія в результаті війни знайшла іншу глибину і мудрість. Я думаю, що в майбутньому ці два полюси вже не зшити", — підсумував режисер.

Нагадаємо, раніше Олег Винник розповів, яка доля чекає його суперхіти, які були написані російською мовою - співак відповів, Чи буде він слідувати тренду з перекладом пісень українською.

Також співак вперше розкрив подробиці особистого життя - хто його дружина, чи є у них дитина, і чому не говорив про свою сім'ю раніше, коли був на піку слави.

До того друг Винника Роман Недзельський розкрив подробиці про його повернення в Україну. Зараз співак живе в Німеччині на роялті від своїх хітів, але, на думку Недзельського, точно повернеться в Україну.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти