StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Очікування vs реальність: учасниця "Холостяка" шокувала виглядом до "тюнінгу"

17 грудня 2022, 10:19оновлено 17 грудня 2022, 22:15
Марина Голд з "Холостяка" показала, як виглядала до численних пластичних операцій.
Очікування vs реальність: учасниця 'Холостяка' шокувала виглядом до 'тюнінгу'
Марина Голд. Instagram

Учасниця нового сезону "Холостяка" Марина Голд показала свою зовнішність до того, як зробила ряд пластичних операцій і зайнялася своїм тілом. Впізнати на перших фото її неможливо, адже це дві абсолютно різних людини.

Голд з'явилася зі своїми метаморфозами на своїй сторінці в Instagram, а також розповіла, через що їй довелося пройти.

"На перших фото ви можете побачити "розбиту" мене. Покинута дівчина, з дуже коротким волоссям, зайвою вагою, яка бажає досягти кращого, але не знає як. На найпершому фото - це я їду в електричці до Харкова. Підкорювати місто. Ну, як би вірила я в себе дуже, не дивлячись ні на що", - розповідає вона.

відео дня

За словами учасниці, вона теж хотіла бути стрункою і привабливою, але у неї не було ресурсів. "Мої потуги переїхати в місто завершилися тим, що переїхала я до бабусь, в смт Вовчанськ. Вступила не на ту спеціальність, яку хотіла. Ну і з бабусею жити, мої харчові звички змінилися не в кращу сторону. До того ж, у мене вже були свої гроші і батьки не контролювали що я їм. Тому їла я що бажала. Ось і отримала не дуже шикарний вигляд для 16 років і набрала 20 кг за півроку", - пише вона.

Марина Голд
Марина Голд / Instagram

Потенційна наречена холостяка Топольського також додає, що вона швидко прийшла в себе, але у неї ніяк не виходило привести себе в форму. Дієти допомагали на короткий час, вона зривалася і набирала ще більше потім і в підсумку заробила собі розлад харчової поведінки.

"Пам'ятаю, як я ненавиділа себе за те, що я не могла схуднути. Вважала себе слабкою, сідала на голодування, а як зривалася - відчувала провину... бігла в туалет, або "карала" себе годинами спорту на наступний день", - ділиться дівчина.

Вона також додала фото, де навіть губи не колола, просто схудла і відпустила волосся. "Тож обличчя змінюється, коли ти худнеш, і навіть ніс. Я його доречно зробила незадовго до участі в проекті", - розповіла вона, подякувавши всім, хто "пройшов з нею її шлях".

Нагадаємо, раніше головний герой дванадцятого сезону реаліті-шоу "Холостяк" − Комерсант Алекс Топольський - зізнався, що до пандемії коронавірусу заробляв близько 60 тисяч доларів США на місяць. Про це розповів в інтерв'ю проекту "Слава +".

Топольський (уродженець Львова) давно працює в США за трьома напрямками − нерухомість, послугу онлайн-асистентів, та послуги у форматі Phonetized.

"До ковіду я заробляв 60 тисяч доларів чистими на місяць. Після ковида бізнес постраждав. І зараз в 2,5 рази менше заробляю", – сказав він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти