StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Учасниця "Холостяка" розповіла, що вони отримують за участь у шоу

7 грудня 2022, 20:50оновлено 8 грудня 2022, 11:46
Дівчина поділилася деякими інсайтами, які сильно цікавлять фанатів шоу.
Холостяк 2021
Холостяк 2021 / СТБ

Учасниця нового "Холостяка" руда Юлія Нестеренко, яка веде бій за серце Алекса Топольського розповіла, що мають дівчата за участь у проекті.

Як розповіла вона у своїх сторіз, дівчатам-учасницям шоу нараховувалися "добові", які складно назвати "утриманням". За її словами, ці гроші - це не гонорар і не оплата за зйомки.

Учасниця 'Холостяка' розповіла, що вони отримують за участь у шоу
Юлія Нестеренко. Фото Instagram

За словами Юлії, пройти кастинг на проект не так-то й просто. Для початку, потрібно заповнити анкету, а потім зробити відеопрезентацію. Після цих етапів, обраних кандидаток кличуть на кастинг, де їм задають Особисті і неприємні питання.

відео дня

Учасниця 'Холостяка' розповіла, що вони отримують за участь у шоу

Нагадаємо, раніше герой українського шоу" Холостяк " Алекс Топольський відповів на вкидання про те, що у нього насправді немає бізнесу.

За його словами, йому смішно навіть читати таке. Як написав він на своїй сторінці в Instagram, він працює за трьома напрямками: нерухомість, віртуальні помічники і Phonetized

"У 2017 році я відкрив першу AirBnb студію. Це був абсолютно новий для мене напрямок. Я нічого не знав про цей бізнес, але розумів, що ця справа точно буде прибутковою, і тому не побоявся піти в новий і невідомий для мене напрямок. У мене було всього 3000$ і ще 2000$ на кредитці, і я витратив все, щоб купити необхідні меблі і декор для першої студії. Я пішов на великий ризик і домовленості, щоб дійти до поставленої мети. І у мене вийшло", - ділиться Топольський.

Крім того, раніше стало відомо про те, що український шоумен і учасник реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Рибак одружився.

Як поділився він на своїй сторінці в Instagram, його обраницею стала дівчина на ім'я Аліна, з якою він зустрічався кілька років, в тому числі до початку зйомок у проекті. Подія сталася 20 серпня.

Захід відбувся на даху пентхауза. "Кращий день! Найкраща дружина! Кращий букет", - написав він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти